A24.com.tr » ajanda » Savaş Sarmusak kimdir? Sarallar Suç Örgütü kimdir?

Savaş Sarmusak kimdir? Sarallar Suç Örgütü kimdir?

Savaş Sarmusak kimdir? Sarallar Suç Örgütü kimdir?

Kerimcan Durmaz ile Arto arasındaki davanın görülmeye başlaması ve dava iddianamesinde adı geçen Sarallar suç örgütü ve Savaş Sarmusak merak edildi. Savaş Sarmusak kimdir? Sarallar suç örgütü kimdir?

Savaş Sarmusak kimdir? Sarallar suç örgütü kimdir? | Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya üzerinden kendisine hakkında paylaşım yapan şarkıcı Arto'yu tehdit ettirdiği iddia edilen dava görülmeye başlandı. Dava iddianamesinde adı geçen Sarallar Suç Örgütü ile örgütün lideri olduğu iddia edilen Savaş Sarmusak vatandaşlar tarafından merak edildi. 

İddianamede Kerimcan Durmaz'ın, Sarallar Suç Örgütü lideri Savaş Sarmusak'tan Arto'nun kendi hakkında paylaşım yapmasını engellemesini istediği belirtildi. Kerimcan Durmaz savunmasında hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Ben Savaş Sarmusak'ı DJ'lik yaptığım kulüplerden müşterim olarak tanıyorum. Beni sevdiği ve tanıdığı için üzüldüğünden dolayı böyle bir durum gelişti. Benim böyle bir durumdan haberim yok. Arto'ya söylenen sözler konusunda bilgim yoktur. Böyle bir şey yapmadım. Böyle bir talebim de olmadı" dedi.  

Savaş Sarmusak ve Sarallar Suç Örgütü hakkında pek bir bilgili bulunmazken, Savaş Sarmusak'ın adı bir çok davada Sarallar Suç Örgütü ile birlikte geçmektedir.

YORUMLAR
  Sağlıkta yanlış olarak bildiğimiz doğrular...
Sağlıkta yanlış olarak bildiğimiz doğrular...