A24.com.tr » medya » Sandoz Türkiye yoluna Marjinal Porter Novelli ile devam ediyor

Sandoz Türkiye yoluna Marjinal Porter Novelli ile devam ediyor

Sandoz Türkiye yoluna Marjinal Porter Novelli ile devam ediyor

Jenerik ürünler ve biyobenzerler endüstrisinin liderleri arasında yer alan Sandoz Türkiye,360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Purpose Ajansı Marjinal Porter Novelli ile anlaştı

Geniş sektörel yelpazedeki müşteri portföyüne 360 derece iletişim hizmetleri sunan bir purpose ajansı olarak faaliyet gösteren Marjinal Porter Novelli, eşdeğer ve biyobenzer ilaçlarda global bir lider konumdaki Sandoz'un Türkiye'deki stratejik iletişim ajansı oldu.
 
1955 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Sandoz Türkiye, ilaç sanayinin gelişimine katkılar sağlarken, ülke ekonomisine katma değer ve ülkedeki hastaların kaliteli ilaçlara erişimini sağlar. Türkiye'de genel merkezi ve Gebze üretim tesisi dahil olmak üzere 680'den fazla çalışanı ile faaliyet gösterir. Gebze fabrikası, yüksek üretim kapasitesiyle Sandoz'un dört önemli üretim merkezinden biri konumundadır. Sıfır Atık Serfikası'na sahip Sandoz'un Gebze fabrikasında atık azaltma iyileştirilmeleri ve önemli su tasarrufu çalışmaları gerçekleştirilir.
 
Jenerik ürünler ve biyobenzerler endüstrisinin global liderleri arasında yer alan Sandoz 140 yıla yakın zamandır 100'den fazla ülkede 20.000'den fazla çalışanıyla faaliyet göstererek hastaların daha kaliteli ve yenilikçi tedavilere ulaşabilmesi için çalışır. Dünya genelinde AR-GE lokasyonları, ofisleri ve üretim tesisleri dahil olmak üzere 380'den fazla çalışma sahası bulunur. Sandoz, dünyadaki ilk biyobenzer ürünü ruhsatlayan, son 20 yılda satın almalarla büyüyen, uzun soluklu ve güçlü küresel marka mirasına sahiptir. Sandoz, Avrupa'nın lider biyobenzer şirketidir ve 30 yıldır bu alana öncülük eder.

YORUMLAR
  Şahan iğne ipliğe döndü 4 ayda 15 kilo!
Şahan iğne ipliğe döndü 4 ayda 15 kilo!