A24.com.tr » yaşam » Sanayi ve sporun buluşması

Sanayi ve sporun buluşması

Sanayi ve sporun buluşması

Sanayi ve sporun buluşmasının yaşandığı etkinlikte Cumhuriyetin 100. Yılı kutlandı.

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nin tarihine damga vuran Cumhuriyetin 100. Yılı Futbol Turnuvası, nefes kesen bir şampiyonluk maçı ve coşku dolu kutlamalarla zirveye ulaştı. Sanayi devleri CES Kompozit ve DİMAK'ın karşı karşıya geldiği unutulmaz final, izleyenleri adeta büyüledi. Anadolu OSB Futbol Sahasında yapılan karşılaşmada oyuncular tarafından “Spora evet, şiddete hayır” pankartı ise alkışlarla karşılandı. CES Kompozit'in muazzam performansıyla 9-4'lük bir zafer elde ettiği bu mücadele, adeta futbolun ve sanayinin efsaneleştiği bir anı olarak hafızalara kazındı.

Fabrikalardan yüzlerce çalışanın heyecanla takip ettiği şampiyonluk maçı, Anadolu OSB YouTube kanalında canlı yayınlandı. Anadolu OSB Futbol Turnuvası ile sanayi ve sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koyuldu. Maçın ardından gerçekleşen kutlama töreninde ise iş dünyasının önde gelen isimleri ve turnuvaya destek veren kuruluşlar bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 100. Yılını kutlayarak başladı sözlerine, sanayi çalışanlarına sosyal imkan sağladıkları için çok mutlu olduklarını ve faaliyetleri artırarak devam edeceklerini duyurdu.

Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kurt ile Ercan Şanal tarafından Türkiye Futbol Federasyonu Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı Aytekin Büyükbaş’a, Arabica Coffee House yetkilisi Ufuk Çat’a, CES Kompozit Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Şentürk’e, OGS Elektronik Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel Çalışkan ve eşi Osman Çalışkan'a plaketleri takdim edildi.

Kupa ve madalya töreninde, Yönetim Kurulu tarafından Turnuva üçüncüsü Anadolu OSB Bölge Müdürlüğü, ikincisi DİMAK’a ve birincisi olan şampiyon CES Kompozit’e, kazandıkları başarıların ödülleri takdim edildi ve gurur dolu anlar yaşadı. Kupa ve madalyalar başarılarına bir yenisini ekleyen takımları gururlandırırken, bu özel ödül töreni coşkulu kalabalık tarafından büyük bir alkışla karşılandı.

Sanayi ve sporun muhteşem buluşmasının yaşandığı etkinlikte, Anadolu OSB'nin Cumhuriyetin 100. Yılı'na yakışır bir şekilde kutlandı. Turnuva, bir kez daha gösterdi ki, birleşen güçlerle elde edilen zaferler sadece sahada değil, iş dünyasında da büyük bir coşku yarattı.

YORUMLAR
  Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor
Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor