A24.com.tr » dizi haber » Şampiyon son bölüm izle Şampiyon 6. bölüm full izle Şampiyon trt izle

Şampiyon son bölüm izle Şampiyon 6. bölüm full izle Şampiyon trt izle

Şampiyon son bölüm izle Şampiyon 6. bölüm full izle Şampiyon trt izle

Trt'nin sevilen dizisi Şampiyon, bu hafta 6 bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Diziyi izlemek isteyenler internette "Şampiyon son bölüm izle Şampiyon 6. bölüm full izle" yazarak sonuca ulaştı.

Şampiyon son bölüm izle Şampiyon 6. bölüm full izle Şampiyon trt izle | Trt'nin sevilen dizisi Şampiyon, 6. bölümüyle ekranlara geldi.

Dizinin takipçileri diziyi izleyebilmek için birçok yol denediler. İnternette arama yapmak da bunlardan biri oldu.

Diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler internette arama motorlarına koştu.

Popüler dizinin sıkı takipçileri ve dizinin bu bölümü kaçıranlar internette arama motorlarına "Şampiyon son bölüm izle", "Şampiyon 6. bölüm full izle" yazarak sonuca ulaşmaya çalıştı.

Biz bu haberi okuyucularımız için yaptık. İşte detaylar...

ŞAMPİYON SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

“Kafkas” lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağına gelir. Ringlerin namağlup şampiyonuyla maça çıkma imkanı yakalayan Kafkas, o gece ringe değil yaşamının en karanlık dönemine adım attığını bilmemektedir. Ringte rakibi karşısında maçı kazansa da hayatın karşısındaki maçı kaybeder Fırat… İstemeden rakibinin ölümüne neden olan Kafkas, şampiyonluk kemerini kazanmış ama adını, hayallerini, cesaretini, mesleğine duyduğu aşkı ve hamile karısını yitirmiştir aynı gece. Omzunda her geçen gün büyüyen vicdan azabının yükü, kucağında yeni doğan oğlu Güneş’le kalakalmıştır Kafkas.

YORUMLAR
  Bir dönem izdivaç programlarında ses getiren gelin adayları
Bir dönem izdivaç programlarında ses getiren gelin adayları