A24.com.tr » ekonomi » Pürüzsüz ödemenin adresi: Lidio Pass

Pürüzsüz ödemenin adresi: Lidio Pass

Pürüzsüz ödemenin adresi: Lidio Pass

Sunduğu uçtan uca çözümlerle hızlı ve güvenilir bir şekilde ödemeleri yönetmeyi sağlayan Lidio, online ödeme çözümü arayan tüm işletmelere hizmet vermeyi amaçlıyor.

Her ölçekten işletmeye uygun komisyon oranları, katmadeğerli servisler ve bireysel tüketiciler için sunduğu basit ödeme yöntemleriyle ödemeleri özgürleştiren Lidio'nun dijital ödeme teknolojileriyle desteklediği altyapısı üzerinde tek tıkla sadece 6 saniyede işlem tamamlanabilirken aylık ortalama 16 milyondan fazla başarılı işlem gerçekleşiyor.
 
İşletmelerin tek tıkla ödeme ihtiyaçları için geliştirilmiş, PCI DSS LEVEL 1* sertifikalı, yüksek performanslı ve güvenli tek tıkla ödeme altyapısı Lidio Pass, finansal teknolojileri herkes için ulaşılabilir kılarken çok kanallı ve özgür bir ödeme deneyimi sunuyor. Lidio Pass ile müşterilerinin kredi kartlarını kaydetme imkanı bulan işletmeler, tüketicilerine mobil ve web kanallarından kart bilgisi girmeden tek tık ile ödeme kolaylığı sunabiliyor.
İşini büyütmek isteyen tüm işletmeleri Lidio'ya davet eden Kurucu Ortak ve CEO Emre Güzer konu hakkında şunları söylüyor:

“Lidio'da biz kurulduğumuz günden bu yana alanında uzman isimlerle işletmelerin ihtiyaçlarını analiz edip en uygun çözümü eksiksiz bir şekilde geliştirmeye odaklı çalışıyoruz. Amacımız operasyonel süreçlere katma değer sağlamak, iş gücünü hafifletmek, “Sınırsız Özgürlük” parolası ile dünya standartlarındaki katmadeğerli finansal teknolojileri her ölçekten işletme ve bireysel kullanıcılar için erişilebilir kılmak. Tüm bunları yaparken işletmelerimizi yaptığı işten emin bir ekibin yakın ilgisiyle destekliyoruz. Hassasiyetle üstünde durduğumuz ve son teknolojilerle geliştirdiğimiz Lidio Pass ürünümüz de Türkiye'nin önde gelen işletmelerinde alternatif ödeme yöntemi olarak tüketicilere yönelik bir çözüm olarak konumlandırıldı. Lidio Pass'de kayıtlı kartlar aracılığıyla işletmelerimize pürüzsüz ve hızlı ödeme alma imkanı sunuyoruz. Tüketiciler ise tekrar tekrar kart bilgisi girmeden aynı mükemmel deneyimi yaşıyor. Lidio Pass akan veri üzerinde firmaya da sahiplik veren, bağımlılık ve KVKK endişelerini ortadan kaldıran ve tamamen yurtiçi sistemlerde barındırılan veri modeli ile pek çok soruna çözüm getiriyor. Lidio'dan bu yıl 100 Milyar TL işlem geçmesini hedefliyoruz. Bu hedefimizin yüzde 10'unun, sene sonuna kadar Lidio Pass'ten geçeceğini öngürüyoruz.
Lidio Pass'in gelişmiş özellikleri arasında müşteri onayı ile tekrarlayan aidat, dönem borcu, aylık taksit veya abonelik tahsilatlarını tek tıkla saniyeler içerisinde gerçekleştirmek de yer alıyor. Bugün aralarında Türkiye ve dünyanın en büyük işletmelerinin de bulunduğu şirketlere sağladığımız Lidio Pass altyapısı ile katmadeğerli hizmetlerimizi doğrudan 2.8 milyon tüketiciye sunuyoruz.

Lidio Pass ile entegre çalışan sahtecilik önleme araçlarımız sayesinde tüm sahtecilik ve ters ibraz işlemlerini yapay zekâ destekli araçlar ile 7 gün 24 saat izliyor ve işletmeleri koruyoruz. Yıllık 160 milyondan fazla işlem geçmişinin birikimine dayanan liste sayesinde sahtecilik faaliyetleri en az indiriliyor ve işletme kayıpları yüzde 95'in üzerinde bir oranda önleniyor. Yani Lidio Pass kullanan işletmeler tek tıkla hızlıca ödeme alırken işletme risklerini de minimuma indiriyor. Lidio olarak çalıştığımız iş yerlerimize konsolide finansal teknoloji çözümleri sunuyoruz.
Lidio Pass, tüm Lidio servisleri gibi her gün işletmelerimizin ihtiyaçlarına göre yeniden şekillenecek esneklikte tasarlandı. Bu esneklik aynı zamanda bize günden güne yeni yatırımlarla platformumuzu güncelleme imkanı sunuyor, yakın gelecekte de yatırımlarımızı artırarak yeni planlarımızı hayata geçirecek, işletmelerin Lidio Pass ile yaptıkları ödemeleri artırmak için yine büyük işletmelerle birlikte çevrimiçi ve çevrimdışı kampanyalar, müşteri sadakati geliştirebilecekleri iş modelleri tasarlayacağız.”

*PCI DSS LEVEL 1: “Payment Card Industry Data Security Standard” sertifikasyonu, bir organizasyonun ödeme kartı işlemlerinde kullanılan verileri güvence altına almak için gereken önlemleri aldığını belgeleyen bir işlemdir. Sertifikasyon, bir organizasyonun güvenlik politikaları, prosedürleri, sistemleri ve uygulamalarının uygunluğunu doğrular.

YORUMLAR
  Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması
Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması