A24.com.tr » teknoloji » PUBG Mobil oyundan atma sorunu çözümü - Android İOS Pubg oyundan atıyor

PUBG Mobil oyundan atma sorunu çözümü - Android İOS Pubg oyundan atıyor

PUBG Mobil oyundan atma sorunu çözümü - Android İOS Pubg oyundan atıyor

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından bir tanesi olan PUBG'de oyundan atma sorunları kullanıcıları bir hayli sinirlendirdi. PUBG Mobil oyundan atma sorunu çözümü nasıl?

 PUBG'de kullanıcılar oyuna girerken ya da mücadelenin ortasından oyundan atma sorunlarıyla karşılaşınca oyunun yapımcı şirketine tepkiler de büyüdü.

PUBG oyunu mobil cihazlara çıktığından beri milyonlarca kişi tarafından indirildi. Oyunun mobil sürümü de aynı bilgisayarda oynanabilen versiyonu gibi sürekli olarak yeni güncellemeler almakta ve bu güncellemeler sayesinde oyuna yenilik katılmaktadır. Ancak iPhone kullanıcıları son zamanlarda PUBG mobile oyundan atma sorunu yaşamaya başladı. Pubg oyundan atma sorunu Gm 5 plus

iPhone PUBG Mobile Oyundan Atma Sorunu
Apple mobil cihazları üzerinden PUBG oynayan oyuncular oyuna gelen güncellemelerden sonra oyundan düşme gibi problemlerle karşılaştılar. Bu sorunun ortaya çıkmasında etkili olacak bir sürü neden olabilir. Bu nedenlerden bir tanesi de iPhone cihazının güncellemelerinin düzgün yapılmamasıdır.

Eski sürüm iOS işletim sistemindeki hatalar oyunun düzgün olarak çalışmasına engel olabilmektedir. Böyle bir durumda iOS’un en güncel sürümünü kullanmak sorunu çözecektir. iOS işletim sisteminin Beta versiyonları henüz tamamlanmadığı için stabil olamayabilir bu yüzden tam olarak yayımlanmış olan versiyonun kullanılması gerekmektedir.
Oyunun bazı durumlarda veya sürekli olarak kapanması batarya kapasitesinin azlığı ile bağlantılı olabilir. Telefonlardaki batarya doluluğu genellikle yüzde 50 ila 40 seviyesinden aşağı düştüğü aman pil ömrünü uzatmak için bazı özelliklerin kullanılmasını veya performansı limitleyebilir. Bunun haricinde oyunun kapanmasına etki edecek bir diğer problem grafik ayarlarının çok yüksek olmasıdır.

Oyun içi video ayarlarından kaliteyi orta seviyeye düşürün. Eğer orta seviyede de aynı şekilde oyundan atıyorsa en düşük grafik ayarlarını seçin. Oyunu telefonunuza indirirken bazı dosyaların eksik veya hatalı olarak indirilmiş olması da sıkıntılar yaratabilir. PUBG mobile oyun verilerini temizleyerek ya da oyunu tamamen telefondan kaldırıp, oyunu kesintisiz internet ile en baştan indirmek sorunu çözebilir.

PUBG mobil oyununun stabil olarak çalışabilmesi için yüksek RAM değerine gereksinim duymaktadır. iPhone PUBG mobile oyundan atma sorunu ile karşılaşılmasının bir diğer sebebi de oyunun çalışabilmesi için yeterli RAM miktarının bulunmamasıdır. Mobil cihazlardaki kullanılabilir ram miktarını arttırmak için yapılabilecek bir çok yol vardır. Örneğin arka planda çalışan uygulamaları kapatarak telefonun daha fazla ram kullanmasını ve dolayısıyla oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca oyun açıkken telefondan müzik dinliyorsanız bu da oyunun kapanmasında etkili olabilir.

YORUMLAR
  Vitamin eksikliğinin belirtileri nelerdir?
Vitamin eksikliğinin belirtileri nelerdir?