A24.com.tr » eğitim » Prof. Dr. Zeynep Gül Ünal ile Afet ve Korumanın Helisel Döngüsü

Prof. Dr. Zeynep Gül Ünal ile Afet ve Korumanın Helisel Döngüsü

Prof. Dr. Zeynep Gül Ünal ile Afet ve Korumanın Helisel Döngüsü

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi-AURA İstanbul, Zeynep G.Ünal'ı ağırlıyor

Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul'un, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından, Bahar'23 dönemi boyunca bilimin yol göstericiliğinde gerçekleşen ve yaşam çevremizi şekillendiren disiplinlerarası araştırma ve uygulamaları gündeme taşıyan “Deprem” konferansları serisi devam ediyor. 

27 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00'da düzenlenecek olan serinin altıncı konferansına, ICOMOS (International Council on Monuments and Sites) Uluslararası Başkan Yardımcısı, ICORP (International Scientific Committee on Risk Preparedness) Türkiye Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Gül Ünal "Afet ve Korumanın Helisel Döngüsü" başlıklı konuşmasıyla konuk oluyor. 

YORUMLAR
  Zika virüsü Türkiye'de (Zika virüsü nedir?)
Zika virüsü Türkiye'de (Zika virüsü nedir?)