A24.com.tr » teknoloji » PayTR, müşteri deneyimini en iyi yöneten markalardan...

PayTR, müşteri deneyimini en iyi yöneten markalardan...

PayTR, müşteri deneyimini en iyi yöneten markalardan...

1,5 milyonu aşkın anket verisinin baz alındığı Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonucuna göre belirlenen, 8. A.C.E. Awards'ta 60 farklı sektörden 113 marka ödüle layık görüldü.

Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR, Şikayetvar'ın kusursuz müşteri deneyimini yaşatan markaları belirlemek üzere bu yıl sekizincisini düzenlediği A.C.E. Awards'ta “Ödeme Sistemleri” kategorisinde birinci sırada yer alarak Diamond ödülün sahibi oldu.  

2021 yılında Türkiye'nin en büyük özel sermaye fonu Actera ile yaptığı yatırım ortaklığıyla sermaye yapısı ve kurumsal yapısını daha da güçlendiren sektörün en köklü ödeme kuruluşu PayTR, Şikayetvar'ın sekizinci kez kusursuz müşteri deneyimini yaşatan markaları belirlediği A.C.E. Awards'ta “Ödeme Sistemleri” kategorisinin birincisi oldu.  

Bu ödülle birlikte PayTR, A.C.E. Awards'tan dördüncü kez ödül kazanmış oldu. 2019 ve 2020 yıllarında Gold ödülünü alan PayTR, 2021 yılında da Diamond ödülünün sahibi olmuştu. 

1,5 milyonu aşkın anket verisinin baz alındığı Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonucuna göre belirlenen 8. A.C.E. Awards'ta 60 farklı sektörden 113 marka ödüle layık görüldü.  

“Müşterilerimize örnek bir deneyim yaşatmaya devam edeceğiz” 

Bu yılki ödülün ikisi Gold ve ikisi de Diamond olmak üzere A.C.E. Awards'ta aldıkları dördüncü ödül olduğunu söyleyen PayTR'ın CEO'su Merve Tezel, “Mükemmel müşteri deneyimi yaşatan markaların belirlendiği A.C.E. Awards'ta bu ödülü almak, işimizi ne kadar doğru yaptığımızın bir göstergesi olarak bizleri gururlandırıyor. Yaptığımız işin ve sunduğumuz hizmetin büyük bir hassasiyetle yürütülmesi gerektiğinin bilincindeyiz ve her zaman buna göre hareket ediyoruz. Her zaman müşterilerimize gereken özeni göstererek örnek bir deneyim yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. 

PayTR'ın sunduğu çözümler:

PayTR, 13 yıllık sektör tecrübesiyle 80 binden fazla üye iş yerine alternatif ödeme çözümleri sunuyor.     

Sanal POS sayesinde e-ticaret firmaları tüm bankalara ayrı ayrı Sanal POS başvurusu yapmalarına gerek kalmadan, tek sözleşme ve entegrasyonla yerli ve yabancı tüm kartlardan ödeme alabiliyor.  

B2B ve B2C'de faaliyet gösteren ancak web sitesi olmayan işletmeler ise PayTR'ın linkle ödeme yöntemi sayesinde oluşturdukları ödeme linkini SMS, e-posta ya da WhatsApp üzerinden bayileri ve müşterileriyle paylaşarak ödeme alabiliyorlar.  

PayTR NeoPOS ürünü, cep telefonlarını POS cihazına çeviriyor. PayTR üye iş yerleri, Google Play'den indirebilecekleri PayTR Mağaza uygulamasında bulunan mobil ödeme alma özelliği sayesinde, NFC özellikli Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ya da tabletlerini bir POS cihazı gibi kullanabiliyorlar. Böylece, kullanıcıların temassız kartlar ya da cihazlarla yapmak istedikleri ödemeleri kabul edebiliyorlar.  

Mobil Ödeme ile satıcılar ürün veya hizmet bedelini GSM operatörlerinden faturasız hatlarda TL bakiyesi, faturalı hatlarda ise fatura aracılığıyla tahsil edebiliyor. Fiziki POS ile de yüz yüze yapacakları mağaza satışlarını için tek POS cihazıyla tüm bankalardan ayrı komisyon olmadan ödeme alabiliyor. 

YORUMLAR
  Felakette hayatta kalmanızı sağlayacak 5 adım (Bilim insanları açıkladı)
Felakette hayatta kalmanızı sağlayacak 5 adım (Bilim insanları açıkladı)