A24.com.tr » magazin » Özge Özkaplan kimdir kaç yaşında nereli (Yusuf Çim'in sevgilisi)

Özge Özkaplan kimdir kaç yaşında nereli (Yusuf Çim'in sevgilisi)

Özge Özkaplan kimdir kaç yaşında nereli (Yusuf Çim'in sevgilisi)

Oyuncu Yusuf Çim'in sevilisi Özge Özkaplan kimdir nereli kaç yaşında? Özge Özkaplan hangi dizilerde rol aldı?

Yusuf Çim'in sevgilisi Özge Özkaplan kimdir nereli kaç yaşında? Yusuf Çim'in kendisi gibi oyuncu olan Özge Özkaplan ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. İkili arasındaki aşk iddiaları doğru çıktı. Özge Özkaplan, doğum gününde Yusuf Çim'e olan aşkını sosyal medya hesabından ilan etti.

Özkaplan, Instagram hesabından Yusuf Çim ile yer aldığı fotoğrafı, "1 sürpriz, 2 sürpriz, 3 sürpriz diye diye en güzel doğum günü hafta sonu benim oldu. Hiç hissetmediğim kadar değerli, özel, güzel hissettim, hissettirildim. En güzel yaş 29’un yarısı itibariyle başlayanmış! İyi ki varsın iyi ki" notuyla paylaştı.

Özge Özkaplan'ın doğum günü pastaları arasında 'İyi ki doğdun sevgilim' yazan bir pastanın da olması dikkat çekti.

ÖZGE ÖZKAPLAN KİMDİR?

Güzel oyuncu Özge Özkaplan, 1992 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Bilkent Üniversitesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu.

Daha sonra Hakan Karsak ve Barış Yıldız ile “Temel ve İleri Oyunculuk” eğitimleri aldı. Ayrıca Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde “Sunuculuk Diksiyon
Eğitimi”, Yağmur Ulusoy Göktürk’ten de Temel Oyunculuk eğitimi aldı.

Özge Özkaplan, ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında Blu TV‘de mini seri olarak yayınlanan ve katledilen 3 güzel insanı konu alan “Çalınmış Hayatlar” dizisindeki “Özgecan Aslan‘ı” canlandırarak yaşadı.

Bu deneyimlerden sonra 2018’de gösterime başlayan Kalbimin Sultanı dizisinde Ayperi karakterini canlandırdı. Dizide Ayperi, 18 yaşında kara saçlı, kara kaşlı, ay yüzlü bir Çerkez kızıdır. Küçük yaştan itibaren ailesi tarafından saraya cariye olarak satılmak üzere yetiştirilmiştir. Sonunda saraya satılmış ve çok da iyi bir eğitimden geçmiştir. Anna’nın saraya muallime olarak gelmesiyle de ona
hizmet etmeye başlar. Anna’nın hem en büyük dert ortağı hem de haremdeki en büyük yol göstericisidir.

Rol Aldığı Diziler:

Kalbimin Sultanı (Ayperi, 2018)
Çalınmış Hayatlar (Özgecan Aslan, 2017) 

YORUMLAR
  Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ayrılığın eşiğinde
Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ayrılığın eşiğinde