A24.com.tr » yaşam » Oy ve Ötesi Derneği yönetiminde görev değişikliği

Oy ve Ötesi Derneği yönetiminde görev değişikliği

Oy ve Ötesi Derneği yönetiminde görev değişikliği

Oy ve Ötesi Derneği, 25 Kasım 2023 tarihinde düzenlediği genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kurulunu ve yeni yönetim kurulu başkanını belirledi.

Türkiye'de katılımcı demokrasi bilincinin yerleşmesi için tarafsız ve kapsayıcı bir şekilde faaliyet gösteren, kurulduğu 2014 yılından bu yana yerel ve genel seçimlerle birlikte toplamda 10 seçimde görev alan Oy ve Ötesi Derneği, 25 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirdiği genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kurulunu belirledi. Genel kurulda yapılan seçim sonucunda Oy ve Ötesi Derneği'nin yeni yönetim kurulu başkanı Mehmet Bilgiç oldu.

Oy ve Ötesi Yönetim Kurulu:

Mehmet Bilgiç - Yönetim Kurulu Başkanı
Orkun Erbil – Başkan Yardımcısı
Ali Tolga Özderici – Sekreter
Gülsen Ergün – Sayman
Ertim Orkun – Üye
Elif Dağdeviren – Üye
Ata Özdamar – Üye 

Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Ertim Orkun'dan devralan Mehmet Bilgiç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Katılımcı demokrasinin en ölçülebilir göstergesi olan seçimlere katılımı desteklemek için gönüllülük esasına göre çalışan bir sivil toplum kuruluşu olarak yeni bir döneme hazırlanıyoruz. Bu önemli misyonu devraldığımız için mutlu ve gururluyuz. 2024 Oy ve Ötesi Derneği'nin 10'uncu yaşını kutlayacağımız bir yıl olması sebebiyle bizim için ayrı bir öneme sahip olacak. Her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için de gönüllü müşahit organizasyonumuzla sandık başında olacağız. Bu yolculukta bizlere destek veren yüz binlerce gönüllümüze ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” 

YORUMLAR
  Dünyanın en güvenli şehirlerinin listesi belli oldu
Dünyanın en güvenli şehirlerinin listesi belli oldu