A24.com.tr » magazin » Ömer Gezen kimdir? Bircan Bali'nin yeni eşi Ömer Gezen nereli kaç yaşında ne iş yapıyor?

Ömer Gezen kimdir? Bircan Bali'nin yeni eşi Ömer Gezen nereli kaç yaşında ne iş yapıyor?

Ömer Gezen kimdir? Bircan Bali'nin yeni eşi Ömer Gezen nereli kaç yaşında ne iş yapıyor?

Ünlü magazin sunucusu Bircan Bali, sosyal medya hesabından Ömer Gezen ile evlendiğini duyurdu. Peki Ömer Gezen kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor?

Ömer Gezen kimdir? sorusunun yanıtı magazin takipçileri tarafından merak edildi. Ünlü sunucu Bircan Bali'nin eşi Ömer Gezen'in kim olduğu, ne iş yaptığı pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

'Söylemezsem Olmaz' isimli programın sunuculuğunu yapan Bircan Bali, geçtiğimiz aylarda bir süredir aşk yaşadığı Ömer Gezen'den evlilik teklifi almış ancak ikili kısa bir süre sonra ayrılmıştı.

Hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yer alan Bircan Bali avukat Ömer Gezen ile evlendi. Bali, muylu haberi sosyal medyada paylaştı. Bali'nin eşi Ömer Gezen'in yaşamı ise merak ediliyor.

Söylemezsem Olmaz adlı programın sunucusu Bircan Bali, avukat Ömer Gezen ile evlendi. 

EVLENDİĞİNİ DUYURDU

Özel hayatı hakkında sessizliğini koruyan Bali, bugün takipçilerini şaşkına çeviren bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından evlilik cüzdanı fotoğrafı paylaşan Bali, Ömer Gezen ile evlendiğini duyurdu. Bali'nin paylaşımına birlikte program sunduğu Ece Erken başta olmak üzere Seda Sayan ve Merve Özbey'den tebrik yorumu geldi.

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında, "Kocam beni kesin aldatmıştır" açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

Geçtiğimiz sene Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, Ömer Gezen ile aşk yaşamaktadır. Bali, bir süredir aşk yaşadığı avukat Ömer Gezen'den evlilik teklifi aldığını ise sosyal medya hesabından takipçilerine duyurmuştur. 

YORUMLAR
  Vitamin eksikliğinin belirtileri nelerdir?
Vitamin eksikliğinin belirtileri nelerdir?