A24.com.tr » medya » Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında, nereli, cinsiyet mi değiştirdi?

Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında, nereli, cinsiyet mi değiştirdi?

Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında, nereli, cinsiyet mi değiştirdi?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve ardından geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen (Doruk) Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında, nereli, cinsiyet mi değiştirdi?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve yakın zamanda cinsiyet değiştirdiğini açıklayan Neslihan Doğrusöz, artık adının Doruk olduğunu söylemiştir. Cinsiyet değiştirme olayı ülke gündemine otururken Neslihan Doğrusöz'ü tanımayanlar ise kim olduğunu merak etmeye başladılar. Peki (Doruk) Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında, nereli, cinsiyet mi değiştirdi?

NESLİHAN DOĞRUSÖZ KİMDİR?

1987 yılında İstanbul’da doğan Neslihan Doğrusöz, İşte Benim Stilim isimli yarışmada ekrana gelmişti.Neslihan Doğrusöz aynı zamanda reklam çekimlerinde, moda ve kapak çekimlerinde styling danışmanlığı yapıyor.2005 yılından bugüne moda dünyasının içerisinde yer alan Neslihan Doğrusöz, Marie Claire, Elle, Vogue gibi birçok önemli dergide görev aldı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Neslihan Doğrusöz, Instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşımlarında bulunuyor.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Neslihan Doğrusöz Instagram hesabından paylaşım yaparak 'Merhaba... Benim adım Doruk...' ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
  Bu yaz plajlarda en çok okunan 20 kitap!
Bu yaz plajlarda en çok okunan 20 kitap!