A24.com.tr » dizi haber » Narcos: Mexico 1. bölüm izle HD dizi sitesi Netflix Narcos 4. sezon 1. bölüm izle

Narcos: Mexico 1. bölüm izle HD dizi sitesi Netflix Narcos 4. sezon 1. bölüm izle

Narcos: Mexico 1. bölüm izle HD dizi sitesi Netflix Narcos 4. sezon 1. bölüm izle

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Narcos'un yeni adıyla Narcos:Mexico'nun 1. bölümü aksiyonuyla izleyenleri ekrana kilitliyor. Narcos Mexico yeni bölüm ne zaman, son bölümde neler oldu?

 Aksiyon sahneleri ve konusuyla dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından beğenilerek izlenen Narcos'un yeni sezonunda bombalar patlıyor. Narcos: Mexico dizisi 1. bölümü izle yenler heyecan fırtınasına tanık oldu.

Netflix‘in yükseliş dizilerinden Narcos: Mexico ilk tam sürüm fragman paylaşıldı.

İlk iki sezonda Pablo Escobar‘ın peşinden koşan ve onun ölümüyle sonuçlanmıştı. Şefler 3. sezonda Cartel’e odaklanmışlardı. Peña( Pedro Pascal) adlı şefimiz bu sefer yeni Cartel’in kim olduğunu ve nerede nasıl yakalayacağıyla hesaplaşacak. Ona yeni sezonda Kerry Bishé, Alberto Ammann, Michael Stahl-David, Damián Alcázar, Miguel Ángel Silvestre, Hélmer Herrera ve Matt Whelan gibi oyuncular eşlik etti.

NARCOS İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yeni sezonda ise eski sezonlardan José María Yazpik’in canlandırdığı Amado Carrillo Fuentes’i göreceğiz. Pena, Kiki Camarena isimli aile babası bir dedektifi canlandırıyor. Felix’in karteli olaylara yeni başlarken muhbirlerinden gelen bilgilerle çok büyük bir tehlikede olduğunu anlamasıyla olaylar gelişiyor. Kartel kadrosunda Joaquin “El Chapo” Guzman ve Juan Jose Esparragoza Moreno (“El Azul”) gibi ünlü baronlar da yer alacak.

NARCOS 4. SEZON 1. BÖLÜM İZLE ALTERNATİF

 

Çok yakında İnternet arama motorlarına “Narcos 4. sezon izle, narcos 4. sezon Türkçe dublaj izle, narcos altyazılı izle” gibi anahtar kelimeler aranacak.

Netflix‘in iddialı yapımlarından biri olan Narcos, dördüncü sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 16 Kasım‘da Netflix üzerinden yayınlanacak olan Narcos: Mexico‘nun dördüncü sezonuna ait yeni bir fragman yayınlandı. İzleyicilere yine heyacan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanan Narcos: Mexico adından da anlaşılacağı üzere Meksika‘da geçiyor. Geçtiğimiz yıl ilk üç sezonuna ev sahipliği yapan Kolombiya topraklarına veda eden Narcos, Narcos: Mexico ile rotayı Meksika’ya çeviriyor. Meksika’daki modern uyuşturucu savaşının başlangıcına odaklanan Narcos: Mexico, birbirinden bağımsız olarak büyüyen kartellerin hikayesini konu alıyor.

1980’lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olan Félix Gallardo (Diego Luna), başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getiriyor. Kaliforniya’dan Guadalajara’ya taşınan DEA ajanı Kiki Camarena (Michael Pena), kısa sürede bu görevin hayal ettiğinden çok daha zor olacağını anlıyor. Kiki, Felix hakkında istihbarat toplayıp kendini işine adadığı sırada meydana gelen gelen trajik olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatıyor. 

YORUMLAR
  Nusret Gökçe Burak Özçivit'i tahtından indirmeyi başardı!
Nusret Gökçe Burak Özçivit'i tahtından indirmeyi başardı!