A24.com.tr » magazin » Mucize Doktor Demir (Fırat Altunmeşe) kimdir, nereli, kaç yaşında | Fırat Altunmeşe babası kim?

Mucize Doktor Demir (Fırat Altunmeşe) kimdir, nereli, kaç yaşında | Fırat Altunmeşe babası kim?

Mucize Doktor Demir (Fırat Altunmeşe) kimdir, nereli, kaç yaşında | Fırat Altunmeşe babası kim?

FOX'ta yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Demir karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe kimdir, nereli, kaç yaşında? Mucize Doktor Demir kimdir?

Fırat Altunmeşe kimdir? | Fox TV'de her perşembe yayınlanan ve büyük ilgi gören Mucize Doktor dizisinde Demir karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe, başarılı oyunculuğunun yanı sıra karizmatikliğiyle de izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Mucize Doktor'un Demir'i Fırat Altunmeşe kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Fırat Altunmeşe kimdir?

Fırat Altunmeşe ünlü türkücü İzzet Altunmeşe’nin biricik oğludur. 2019 da Yengeç isimli sinema filminde yer almıştır.  1990 İstanbul doğumlu olan Fırat Altunmeşe Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisidir. Üniversiteyi bitirmeden Craft oyunculuk atölyesinde oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Fırat Altunmeşe 2013 yapımı Vicdan dizi ile ekranlarda yer almaya başladı. Daha sonra 2014 de Kaçak Gelinler dizisi kadrosunda yer almıştır. Son dönemde kız arkadaşı tarafından yüzünden cırmıklanması ile medyada yer almıştır.

FIRAT ALTINMEŞE İNSTAGRAM (TIKLAYINIZ)

Mucize Doktor Demir kimdir?

Demir hastahanenin  yakışıklı ve zengin asistanlarından biri. Tam bir zengin çocuğu olan Demir kızların kalbini babasının parası ile çalsa da bir türlü Nazlı ona yüz vermiyor. Hastahanede Ali’yi hem işte hemde aşkta kendine en büyük rakip gören Demir bakalım Ali Vefa’yı alt edebilecek mi? Nazlı’nın nasıl olur da kendisi dururken Ali’yi seçtiğini bir türlü anlayamayan Demir Ali Vefa’yı alt etmek için türlü oyunlara başvuracak. 

YORUMLAR
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!