A24.com.tr » politika » Mestan Özcan kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne (AK Parti Tekirdağ Belediye Başkanı adayı)

Mestan Özcan kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne (AK Parti Tekirdağ Belediye Başkanı adayı)

Mestan Özcan kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne (AK Parti Tekirdağ Belediye Başkanı adayı)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tekirdağ'da belediye başkanı adayı olarak gösterdiği Mestan Özcan kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne?

31 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek olan yerel seçimler öncesi partiler adaylarını belirlemeye başladı. Seçimlerde en az 40 ilde belediye başkanlığını kazanmasına kesin gözüyle bakılan AK Parti'de de adayların bir kısmı bugün açıklanıyor. Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda 40 ildeki belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıtıyor.

Peki Tekirdağ Belediye Başkanı adayı Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan kimdir?

3 Ocak'ta 1973'te Tekirdağ'da doğdu.

Ziraat Mühendisi ve işletmeci; Trakya Üniversitesi'ni bitirdi. Özcanlar Ltd. Şti. Genel Müdürlüğü görevini yürütmüştür. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yönetici pozisyonunda görev aldı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. Orta düzeyde İngilizce bilen Özcan, evlidir.

24 Haziran 2018 genel seçimlerinde AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayı oldu.

İLGİLİ HABER Tahir Büyükakın kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne (AK Parti Kocaeli Belediye Başkanı adayı) Tahir Büyükakın kimdir nereli kaç yaşında mesleği ne (AK Parti Kocaeli Belediye Başkanı adayı)

YORUMLAR
  Tarık Akan'ın rol aldığı unutulmaz karakterler
Tarık Akan'ın rol aldığı unutulmaz karakterler