A24.com.tr » politika » Melih Gökçek'ten dikkat çeken paylaşım

Melih Gökçek'ten dikkat çeken paylaşım

Melih Gökçek'ten dikkat çeken paylaşım

Önümüzdeki günlerde istifası beklenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ın, Twitter'daki sessizliği sona erdi. Gökçek'in Hacı Bayram Veli Müzesi için yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Koltuğu sallantı belediye Başkanı Melih Gökçek'ten istifa edeceği dedikodularını doğrulayan paylaşım geldi.

Ankara'da Hacı Bayram Veli Müzesi'nin açılışını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek yaptı.

AÇILIŞ NASİP OLMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği 6 belediye başkanından biri olan Gökçek, açılışa katılmazken Twitter hesabından, "Eşim Hacı Bayram Veli Müzesi'ni hazırlamıştı, doğum günümüzde birlikte açacaktık, nasib olmadı. Nevin dostlarla birlikte açtı. Teşekkürler Nevin" mesajını paylaştı.

6 GÜNLÜK SESSİZLİĞİ BOZDU

20 Ekim tarihi, Gökçek çifti için özel bir anlam da taşıyor. Bu tarih her iki ismin de doğum günü ve evlendikleri tarih.
Melih Gökçek, Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesinin ardından Twitter'da sadece belediyenin faaliyetleri hakkında paylaşımlarda bulunuyordu. Twitter'ı etkin şekilde kullanan Gökçek, Twitter'daki 6 günlük sessizliğini bugün Cuma mesajıyla bozmuştu.

AÇILIŞA GİTMEMESİ MERAK UYANDIRDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde Gökçek'in programıyla ilgili 13 Ekim'den sonra herhangi bir faaliyet gözükmüyor. Gökçek'in planlı bir programı olmamasına karşın müze açılışına gitmemesi merak uyandırdı.
Öte yandan Melih Gökçek, dün akşam Beştepe'de Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari onuruna verdiği yemeğe katılmıştı. 

YORUMLAR
  Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...
Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...