A24.com.tr » yaşam » Mehmet Emin Kırgil kimdir? Mehmet Emin Kırgil nereli, kaç yaşında? Mehmet Emin Kırgil kitabı

Mehmet Emin Kırgil kimdir? Mehmet Emin Kırgil nereli, kaç yaşında? Mehmet Emin Kırgil kitabı

Mehmet Emin Kırgil kimdir? Mehmet Emin Kırgil nereli, kaç yaşında? Mehmet Emin Kırgil kitabı

Beyaz TV ekranlarındaki Hayatta Her Şey Var programında rüya yorumları yapan Mehmet Emin Kırgil kimdir, nereli, kaç yaşında?

Mehmet Emin Kırgil kimdir, nereli kaç yaşında? Beyaz TV'de Nur Viral'in sunumuyla ekrana gelen hayatta Her Şey Var programında rüya yorumu yapan Mehmet Emin Kırgil, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Mehmet Emin Kırgil hakkındaki ayrıntılı bilgiler...

 

MEHMET EMİN KIRGÜL KİMDİR?

1972 yılında dünyaya gelmiş, Adana doğumludur. İlköğretim ve Ortaokulu Adana’da tamamlamıştır. Aslen Şanlıurfalı olan Mehmet Emin Kırgil memleketinde Dergah eğitimi olarak Kur’anı Kerim ve bazı ilmi konularda dersler almıştır.

Uzun süre ziraat ve tekstil işi ile uğraşan Kırgil dergah eğitimi aldığı dönemlerde Hz. Yusuf Peygamberi kendisine örnek almış ve rüya yorumlama ilmini geliştirmiştir.

Özellikle 1998 yılında sanatçı Murat Göğebakan ile tanışarak ismini duyuran Mehmet Emin Kırgil sanatçının kendi sohbetlerine katıldığını ve ahiret kardeşi olduğunu belirtmiştir. Dönem dönem Göğebakan’ın da rüyalarını yorumlamıştır. Derin ilmi bilgisi ve ALLAH tarafından verildiğini belirttiği yeteneğinin yorumlarında isabetli çıktığını ardından televizyon programlarından da teklif alarak canlı yayınlarda yer aldığını belirtmiştir.

Bir dönem Star Gazetesi güney ekinde köşe yazarlığı yapan Murat Göğebakan’ın kanser olduğunu rüyasında gördüğünü ve sanatçını hastaneye gitmesine vesile olduğunu aktarmıştır. 2013’te Almanya Başbakanı Angela Merkel’in sağlığına dikkat etmesi gerektiğini söylemiştir. Akabinde ise Merkel’in uyarıyı dikkate almadığını ve İsviçre'de kayak yaptığı sırada kaza geçirerek kaval kemiğinin kırılıp ölümden döndüğünü belirtmiştir. Bu olayın ardından Almanya’da özellikle gurbetçiler tarafından ciddi bir tanınma kitlesine ulaşmıştır.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olacağını ve daha bir çok hadiseyi bildiğini belirten Mehmet Emin Kırgil evlidir ve bu evliliğinden 4 evladı vardır.

Seda Sayan‘ın sunduğu programa, Ebru Yaşar ile her gün programına, Atv’de Zahide Yetiş ile yetiş hayata programına Alişan ve Çağla Şikel ile Herşey Dahil programlarına katılan Mehmet Emin Kırgil günümüzde ise Beyaz TV Nur Viral‘in sunduğu Hayatta Her Şey Var programında konuk olarak yer almakta ve rüya yorumları yapmaktadır. Yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. 

YORUMLAR
  Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...
Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...