A24.com.tr » magazin » Mehmet Ali Erbil'den Arda Turan'a destek!

Mehmet Ali Erbil'den Arda Turan'a destek!

Mehmet Ali Erbil'den Arda Turan'a destek!

Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan olayla ilgili bir yorum da Mali'den geldi. Mali hadise için Arda Turan'ı aba altından destekledi.

 Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Arnavurtköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Arda-Berkay kavgası hakkında konuşan Erbil, "Orası enterasan bir mekan. Berkay'ı severim ancak ben olsam oraya eşimi götürmem." dedi.

"BEN O MEKANA EŞİMİ GÖTÜRMEM"

Erbil, popçu Berkay ile Arda Turan'ın barda başlayan, hastanede devam eden kavgası hakkında şunları söyledi: "Onların kavga ettiği Emirgan'daki yer çok enteresan bir mekan. İlk gittiğimde kızın birinden dayak yiyordum. Berkay'ı çok severim, ancak ben olsam oraya eşimi götürmem" dedi.

İLGİLİ HABER Berkay'dan Arda Turan hakkında açıklama geldi Berkay'dan Arda Turan hakkında açıklama geldi

İLGİLİ HABER Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram

 

İLGİLİ HABER Ünlü yazardan Berkay'ın karısını suçlayan yazı! Ünlü yazardan Berkay'ın karısını suçlayan yazı!

"ARDA'NIN DESTEKÇİSİYİM"

Önceki gün eşi Pelin Karahan'la görüntülenen Bedri Güntay ise kavga hakkında ekranlarda izlediğimiz olayların yanlış yorumlandığına inandığını söyleyerek "Ben her zaman Arda'nın destekçisiyim ve onun yanındayım" şeklinde bir açıklamada bulundu.

NELER YAŞANMIŞTI?

Emirgan'da bir eğlence mekanında Arda Turan ve Berkay Şahin arasında yaşanan "laf atma" tartışmasında Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gitti ve silahla bir el ateş açtı.

YORUMLAR
  FETÖ'cülerin Eagle üzerinden yaptığı gizli görüşmeler
FETÖ'cülerin Eagle üzerinden yaptığı gizli görüşmeler