A24.com.tr » magazin » Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram

Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram

Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram

Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan tatsız olayın nedeni olarak gösterilen Berkay'ın karısı Özlem Ada Şahin kimdir, Berkay'ın karısı hamile mi, Berkay'ın eşi kim kaç yaşında?

 Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan kavgada Berkay'ın karısının rolünün olduğu ve Arda Turan'ın Berkay'ın karısına sarkıntılık yaptığı iddia edildi. 

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir sorusu merak ediliyor. Berkay kimdir, sağlık durumu nasıl? Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan Gizli Kalsın’daydı. İkili bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başlayıp kavgaya tutuştu. Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Berkay olayın ardından eşiyle birlikte mekandan ayrılıp hastaneye gitti. Berkay Şahin veya tanınan adıyla Berkay, 29 Aralık 1981 tarihinde dünyaya geldi. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne alıyordu. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı. Uzun süredir birlikte olduğu manken Özlem Katipoğlu ile 31 Ağustos 2016’da evlendi. Çiftin Arya adında bir kızı var. Özlem Ada Şahin’in annesi Boşnak asıllı öğretmen, baba tarafı Yugoslavya kökenlidir. Lisans eğitimini YediTepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okudu.

BERKAY KİMDİR?

Berkay Şahin veya tanınan adıyla Berkay, 29 Aralık 1981 tarihinde dünyaya geldi. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne alıyordu. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı. Uzun süredir birlikte olduğu manken Özlem Katipoğlu ile 31 Ağustos 2016’da evlendi. Çiftin Arya adında bir kızı var.

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Anne Boşnak asıllı öğretmen, baba tarafı Yugoslavya kökenlidir. Lisans eğitimini YediTepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okudu. Aynı zamanda İşletme Bölümü’nde de lisans eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi. Özlem Katipoğlu, 1.80 m boyundadır. Birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

YORUMLAR
  Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....
Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....