A24.com.tr » dizi haber » Mehmed Bir Cihan Fatihi Eleni kimdir? Büşra Develi kaç yaşında, nereli?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Eleni kimdir? Büşra Develi kaç yaşında, nereli?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Eleni kimdir? Büşra Develi kaç yaşında, nereli?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Eleni karakterini canlandıran genç oyuncu Büşra Develi, son dönemde yıldızını parlatıyor. Büşra Develi kimdir, kaç yaşında, nereli? Büşra Develi'nin hayatı...

Sezonun en merakla beklenen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, Salı günü başlıyor. Dizide Eleni karakterini canlandıran Büşra Develi'nin kim olduğu merak ediliyor. Büşra Develi kimdir, sorusu sosyal medyada merak konusu. Büşra Develi hakkında merak edilenler haberimizde... 

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

25 Ağustos 1993'te İzmit'te dünyaya gelen Büşra Develi, ilköğretiminin ardından Antalya'ya taşındı. Burada orta ve lise öğretimini tamamlayan güzel oyuncu, ilerleyen yıllarda tiyatro ve oyunculuk eğitimleri için İstanbul'a geldi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı'nda eğitim görmeye başladı.

4 kızkardeşi olan güzel oyuncu, 1.80 boyunda ve 55 kilo.

Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş’ın “İncir” şarkısına çekilen klipte rol alan Büşra Develi, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Selin karakterini canlandırdı.

Fİ DİZİSİ’NDEKİ SAHNELER İÇİN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR

“TERLEDİM VE KIZARDIM”

Fi isimli internet dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve sevişme sahneleriyle gündeme gelen 23 taşındaki yıldız oyuncu Büşra Develi, ilgili sahnelerle ilgili utandığını ve dizi ekibinin çok kalabalık olmasından ötürü terlediğini ve kızardığını itiraf etti.

“O SAHNELER HAYATIN İÇİNDE VAR”

Söz konusu sahnelerle ilgili yapılan eleştirilere de değinen güzel oyuncu, dizide hayattan kesitler sunduklarını ve kavga, gürültü, ihtiras kadar sevişmenin de hayatın içinde olduğunu söyledi.

YORUMLAR
  Sosyal medya bu çantanın rengini tartışıyor
Sosyal medya bu çantanın rengini tartışıyor