A24.com.tr » medya » MasterChef'te kim elendi - 23 Eylül Pazar Master Chef elenen yarışmacı

MasterChef'te kim elendi - 23 Eylül Pazar Master Chef elenen yarışmacı

MasterChef'te kim elendi - 23 Eylül Pazar Master Chef elenen yarışmacı

TV8'de ekrana gelen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 8. bölümü 23 Eylül Pazar akşamı yayınlandı. Peki son bölümde elenen kim oldu? Atakan mı yoksa Zeynep mi? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında büyük ilgi gören stres ve heyecan dolu program MasterChef Türkiye bu akşam yine nefesleri kesti.

Peki 23 Eylül tarihinde Masterchef Türkiye kim elendi? Atakan mı, Zeynep mi? MasterChef Türkiye'ye veda edecek isim hangisi?

23 EYLÜL MASTERCHEF TÜRKİYE

MasterChef Türkiye'nin 8. bölümü, TV8 ekranında başladı. 23 Eylül Masterchef Türkiye yarışmasında "Masterchef" adayları kıyasıya yarışlarla hedefe doğru ilerlemeye çalışıyor. MasterChef Türkiye'de takımlar yarışıyor. Kırmızı takım mı, mavi takım mı?

Yarışmacıların yaptığı mezeler arasındaki en iyileri açıklayan şefler, beğendikleri mezeleri yapan yarışmacıları kutladılar. Takımlar 6-6 berabere... 13. tabak havuç borani oldu ama kimin havuç boranisi?

Takım oyunun galibi Tuğçe'nin mezesi ile mavi takım oldu. Siyah önlük giyen kırmızı takım, dokunulmazlık yarışında bir isim elemeye gönderilmekten kurtulacak. En iyi iki yemeğin sahibi Burcu ve Atakan olurken, dokunulmazlığı Burcu kazandı. Eleme adayları kimler olacak?

Takım yarışını hangisi kazandı? Kırmızı takım 7, mavi takım 6 oyda... Kırmızı takım yukarı çıkarken, mavi takım dokunulmazlık için yarışacak. Kapalı tabakta ne var? Dokunulmazlık için 10 malzeme ile bir saatte istedikleri bir tür Focaccia yapmaları gerekiyor. Dokunulmazlık yanışını kazanan kim oldu? Kerem, Uğur öne çağırıldı. Şefler Ezgi'ye de tatlı yaptığı için teşekkür etti.

MASTERCHEF TÜRKİYE

Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı. MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor.

YORUMLAR
  Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor
Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor