A24.com.tr » medya » MasterChef Türkiye kim elendi 16 ekim hangi yarışmacı gitti

MasterChef Türkiye kim elendi 16 ekim hangi yarışmacı gitti

MasterChef Türkiye kim elendi 16 ekim hangi yarışmacı gitti

MasterChef Türkiye'de yarışmaya farklı şekilde yapılan uygulamalar damga vururken yarışmacılar zorlu etaplardan sonra hem eğlendi hem de zorlandı. 16 ekim Masterchef'te kim veda etti?

 MasterChef Türkiye kim elendi? Atakan, Doruk, Eslem ve Murat arasında geçen eleme oyununda yarışmaya veda eden isim kim oldu?


TV8'in heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye'de bir eleme akşamı daha geride kaldı. Sürpriz isimlerin eleme potasına çıktığı gecede veda eden kim oldu?

İLGİLİ HABER Survivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu Survivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam yapılan takım oyununda galip gelen taraf Kırmızı takım olurken Mavi takımdan iki isim eleme potasına adını yazdırdı. Dokunulmazlığı alan isim ise Mehmet oldu.

İLGİLİ HABER MasterChef Murat Özdemir kimdir, cezası ne oldu, evli mi, ınstagram hesabı var mı? MasterChef Murat Özdemir kimdir, cezası ne oldu, evli mi, ınstagram hesabı var mı?

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

Dün akşam yapılan yarış sonrasında eleme potasında olan isimler Murat, Doruk, Eslem ve Atakan oldu. Jüri önüne çıkan dört isim arasından bir kişi yarışmaya veda etti.

Eleme potaısndan ilk çıkan isim Murat oldu. Potadan ikinci kurtulan isim ise Doruk oldu. Atakan ve Eslem arasında yapılan son elemede ise yarışmaya veda eden isim Atakan oldu.

YORUMLAR
  Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler
Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler