A24.com.tr » magazin » MasterChef Murat Özdemir kimdir, cezası ne oldu, evli mi, ınstagram hesabı var mı?

MasterChef Murat Özdemir kimdir, cezası ne oldu, evli mi, ınstagram hesabı var mı?

MasterChef Murat Özdemir kimdir, cezası ne oldu, evli mi, ınstagram hesabı var mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında egzantirik hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken Murat daha önce Yemekteyiz programına katılmıştı. Murat Özdemir kimdir, survivora mı katılacak?

 MasterChef yarışmasıyla abidikgubidik hareketleriyle ekranlarda dikkatleri üzerine toplayan Murat Özdemir'in Survivor'a katılacağı netleşti. MasterChef Murat kimdir, kaç yaşında evli mi, balaları var mı, nereli?

Acun Ilıcalı'nın formatını açıkladığı Survivor Türkiye Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu. Survivor 2019 yarışacak ilk isim MasterChef programıyla üzerine dikkat çeken Murat Öztürk oldu.

MASTERCHEF'DEN SURVIVOR'A GİDECEK
Yemekteyiz programındaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Murat, sunucu Onur Büyüktopçu tarafından programdan kovulmuştu. TV8'in yeni sezon projesi olan MasterChef'e de katılan Murat, programda en dikkat çeken isim oldu. Adından sıkça söz ettiren Murat Öztürk'ün Survivor 2019'da da Türkiye takımında yarışacağı öğrenildi.



İLK YARIŞMACI MURAT OLDU

Survivor Türkiye Yunanistan yarışacak isimler birer birer belli oluyor. İlk olarak Hakan olarak düşünülen MasterChef yarışmasında bir isim Survivor'a katılacak haberi sonrası katılacak isim belli oldu. MasterChef programından Murat'la Survivor için her konuda anlaşıldı.

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu

YORUMLAR
  2016'da hayatını kaybeden ünlüler
2016'da hayatını kaybeden ünlüler