A24.com.tr » eğitim » Mamak'ta Kadın Eli Kadın Emeği Sergileri Başladı

Mamak'ta Kadın Eli Kadın Emeği Sergileri Başladı

Mamak'ta Kadın Eli Kadın Emeği Sergileri Başladı

Mamak Belediyesi’nin 19 Aile Merkezi’nde yıl sonu sergileri düzenlenmeye başladı.

Eğitim, kültür, sanat kurslarının Mamak’taki kalbi haline dönüşen Aile Merkezlerinde bir yıl daha bitti. 19 aile merkezinde yıl sonu sergileri yapılmaya başladı. Kadın Eli Kadın Emeği Sergilerinin ilki Akdere Bilim ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Sergi açılışında Mamak Belediyesi Mehter Takımı sahne alırken; Akdere Bilim ve Sanat Merkezi’nin okul öncesi eğitim alan öğrencileri de sergiledikleri halk oyunları gösterisi ile alkış aldı.

Açılışa Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haydar Serdar Tuncer ve ilçe protokolü katıldı.

Kurdelayı keserek açılışı gerçekleştiren Başkan Murat Köse, sergiyi gezdi; ortaya çıkarılan eserlerle ilgili kursiyerlerden, öğreticilerden bilgi aldı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dikiş nakıştan amigurami oyuncak yapımına, yağlı boya tablolardan ebru çalışmalarına birçok alanda eser ortaya çıkaran Mamaklı hanımlara teşekkür etti; “elinize emeğinize sağlık” dedi.

Başkan Murat Köse, “Aile Merkezlerimizin sayısı 19’a ulaştı. Güzel ilçemiz Mamak’ın her köşesinde açtığımız aile merkezlerimizde Mamaklı hanım kardeşlerimiz kurslara katılıyor, hem kişisel gelişimlerini destekliyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Her yıl dönem sonu açılan sergiler bizlere ne kadar iyi işler yaptığımızı gösteriyor” dedi.

YORUMLAR
  Dolunay Dizisinde Reytingleri sarsan öpüşme!
Dolunay Dizisinde Reytingleri sarsan öpüşme!