A24.com.tr » dizi haber » La Casa de Papel 3. sezon izle full hd tek parça | La casa de papel 3 sezon Türkçe alt yazılı izle

La Casa de Papel 3. sezon izle full hd tek parça | La casa de papel 3 sezon Türkçe alt yazılı izle

La Casa de Papel 3. sezon izle full hd tek parça | La casa de papel 3 sezon Türkçe alt yazılı izle

Tüm dünyada ilgiyle izlenen La Casa de Papel dizisi 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. La Casa de Papel 3. sezon izlemek isteyenler dizinin ne zaman saat kaçta izleneceğini araştırıyor.

La Casa de Papel 3. sezon izle | Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de geniş hayran kitlesi bulunan Netflix'in ünlü dizisi La Casa de Papel fırtınası esmeye devam ediyor. Dizinin merakla beklenen 3. sezonu bugün izleyicilerle buluşuyor. Heyecanlı bekleyiş içindeki izleyiciler ise La Casa de Papel'in 3. sezon bölümlerinin ne zaman, saat kaçta ve nereden izleneceğini araştırmaya başladı.

İşte La Casa de Papel'in yeni sezonuyla ilgili bilgiler...

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

La Casa de Papel dizisinin resmi yayıncısı Netflix, dizisinin 3 sezon bölümlerinin 19 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanacağını açıklamıştı.

Dizinin fanları, hayatta kalan hırsızlar - Tokyo, Rio, Nairobi, Helsinki, Denver, Profesör’ün yanı sıra Raquel ve Monica’yı bekleyen yeni maceraları heyecanla bekliyor. La Casa de Papel’in üçüncü sezon sloganı “tatil bitti” olarak belirlendi, bu da Tokyo, Rio ve Profesör'ün kimlikleri ortaya çıktıktan sonra İspanyol hükümetinin veya başka birinin soygun için peşinden geleceği anlamına geliyor.

La Casa de Papel’in 3. sezon bölümleri 19 Temmuz itibariyle başlayacak ama saat bilgisi henüz verilmedi.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezon fragmanında Berlin hayranları bir sürprizle karşılaşmıştı. İkinci sezonda veda ettiği düşünülen Berlin (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda yer alıyor, bu da yaşadığı beklentilerine neden oluyor.

LA CASA DE PAPEL NEREDEN NASIL İZLENİR?

Dizinin yayıncısı Netflix, telif haklarını elinde bulundurduğu için diziyi yasal olarak izleyebilmenin tek yolu Netflix platformu. Ancak yine bazı siteler diziyi kaçak olarak yayınlayabiliyor.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON İZLE (TIKLAYINIZ)

İKİNCİ SEZONDA KİMLER KADRODAN AYRILMIŞTI?

Ayrıca Denver'ın babası olan Moskova, polis tarafından vurulduktan sonra öldü. Helsinki, bazı rehinelerin yaralanmasından sonra rahatsız olduğu için Oslo'nun hayatını sonlandırdı. İkinci sezon sonunda en şaşırtıcı veda ise Berlin’den geldi. Kurşunların hedefi olan Berlin’in öldüğü düşünülmüştü ancak 3. Sezon fragmanları kafalarda soru işareti bıraktı.

YORUMLAR
  Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar
Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar