A24.com.tr » dizi haber » Kuzgun 19. bölüm full izle | son bölüm izle | Kuzgun 20. bölüm fragman izle

Kuzgun 19. bölüm full izle | son bölüm izle | Kuzgun 20. bölüm fragman izle

Kuzgun 19. bölüm full izle | son bölüm izle | Kuzgun 20. bölüm fragman izle

Star TV'nin sevilen dizisi Kuzgun dün gece yayınlanan 19. bölümüyle seyircisiyle buluştu. Kuzgun'un 19. bölümü haberimizde... Kuzgun 19. bölüm full izle. Kuzgun son bölüm hd izle

Star TV'de yayınlanan her bölümünde heyecanın tırmandığı Kuzgun yeni sezonuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik ve Onur Saylak'ın yer alıyor. Sevilen dizinin yönetmen koltuğunda Fikret Kadıoğlu ve Murat Aksu otururken, senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz kaleme alıyor. Sevilen dizi Kuzgun, dün akşam 19. bölümüyle ekranlara gelirken, seyircisinden tam not almayı başardı. Kuzgun'un 19. bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler ise internette araştırmaya başladı. 

Ferman'la kentsel dönüşüm işinde ortak olan Kuzgun, konutlardan bazılarının açık artırmaya çıkılacağını öğrendiğinde deliye dönecek. Dila ve Ferman'la yeniden karşı karşıya gelen Kuzgun'un kahvesinin taranması tansiyonu yükseltecek. Kuzgun'a gittikçe yaklaşan Güneş'in devamlı evden uzakta vakit geçirmesi Neşe ve Ferman'ın dikkatini çekecek. Kuzgun da aslında Güneş'i tanımadığını fark ederken yaşanacak büyük yüzleşme gerilimi tırmandıracak. Kuzgun dizisinin 20. bölümünün fragmanı henüz yayınlanmadı.

KUZGUN 19. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KUZGUN 19. BÖLÜMDE NELER OLDU

Kuzgun'un kentsel dönüşüm projesinde Ferman'la ortak olması Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşı resmen başlatır. Artık her arenada bu iki isim karşı karşıya gelecektir. Kuzgun'un kendisini ortaklığa mecbur etmesinin acısını Ferman üst üste hamlelerle çıkarır. Kuzgun, önce Dila, ardından da Ferman ile önemli yüzleşmeler yaşar.

Kuzgun mahallesinin haklarını korumaya çalışırken, Ferman'ın yeni teklifiyle çok zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. Meryem, oğlu Kuzgun'u Güneş'le bir arada görmekten mutlu olduğu için Güneş'i evlerine yemeğe davet eder. Güneş'in şüpheli hareketleri Dila'nın dikkatinden kalmaz. Kuzgunların evindeki yemeğe Dila şahit olur. Bu an, Kuzgun'la Dila arasında sarsıcı bir yüzleşme yaratır. Kuzgun, Dila'nın kendisine olan aşkının bitmediğinden emin olur. Kuzgun'un, Dila'nın Ferman'la evlenme kararına dair iddiaları, Dila üstünde çok farklı bir etki yaratacaktır.

Güneş'in Kuzgun'un hayatında kalmak için söylediği yalan, çok büyük tehlikelere gebedir. Dila, bu süreci sessizce izlemeyecektir. Ferman'ın geçmişine, ailesine dair Dila'yla paylaşacağı anlar, Dila'nın Ferman'la ilişkisinde yeni bir dönem aralar. Bu sırada Kuzgun ile Ferman arasındaki savaş ailelere sıçrar.

Bir yandan ailesi, diğer yandan mahallesi için savaşan Kuzgun, kendini farkında olmadan geri dönüşsüz bir yolun içinde bulur. Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşın her geçen gün şiddetlendiğini fark eden Neşe, bu savaşa bir son vermek için çok radikal bir hamlede bulunur. Neşe'nin yıllardır herkesten sakladığı mektubun sırrı ortaya çıkacaktır.

YORUMLAR
  Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada taklit ettiği model belli oldu
Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada taklit ettiği model belli oldu