A24.com.tr » ajanda » Kuruluş Osman 5. bölüm izle | Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle | 6. bölüm fragmanı

Kuruluş Osman 5. bölüm izle | Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle | 6. bölüm fragmanı

Kuruluş Osman 5. bölüm izle | Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle | 6. bölüm fragmanı

ATV'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'ı izlemek isteyenler televizyonun yanı sıra internete de ilgi gösteriyor. "Kuruluş Osman son bölüm izle, 5. bölüm izle, hd izle, 6. bölüm fragmanı"

Kuruluş Osman son bölüm izle, 5. bölüm izle, hd izle, 6. bölüm fragmanı | Atv'nin başarılı dizisi Kuruluş Osman reytinglerde başarıyı yakaladı.

Kendi içinde bir hayran kitlesine ulaşmasının yanı sıra, Diriliş Ertuğrul izleyicisinin de oldukça ilgi gösterdiği dizi başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Özellikle günümüz Türk dizilerine göre hem tarihi hem de aksiyonu içinde barındırmasından dolayı izleyiciler tarafından her bölümü merakla beklenen Kuruluş Osman'ın, televizyon izleyicisi dışında internette izlenme sayıları oldukça yüksek.

Kuruluş Osmanı internet üzerinden izlemek isteyenler ise arama motorlarında "Kuruluş Osman son bölüm izle, 5. bölüm izle, hd izle, 6. bölüm fragmanı" araması yaparak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Biz de Kuruluş Osman'ın izleyicileri için bu haberimizi yaptık. İşte detaylar...

Kuruluş Osman Son Bölüm izle

4. bölüm neler olmuştu?

Yannis, kanlı planını hayata geçirerek göl kenarındaki pazarı basıp, Edebalı’nın kızını kaçırmayı başarmıştır. Bu iş için taşeron olarak Katalan savaşçıları kullanan Yannis, Bala Hatun’dan istediklerini öğrenebilecek midir? Osman ise esiri Teokles’i kaçıran Batur Alp’a oba meydanında ceza kesmiştir. Bunun karşılığında kafesli çadıra hapsedilecektir. Kafesli çadırda pazar baskınını ve Bala Hatun’un kaçırıldığını öğrenen Osman ne yapacaktır? O, kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman’dı… Karanlığın içinde ona yol gösteren “aşk” oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını “aşkla” gördü. Gücünü kılıcından değil, “aşktan” aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını “aşkla” verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş’un adı oldu… Kuruluş Osman… 400 çadırlık bir obadan, “ilahi aşkla” kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.

YORUMLAR
  Sinema Tarihinin en beğenilen 100 Filmi...
Sinema Tarihinin en beğenilen 100 Filmi...