A24.com.tr » ajanda » Kurşun dizisi Zeynep kimdir, gerçek adı nedir? Elit İşcan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kurşun dizisi Zeynep kimdir, gerçek adı nedir? Elit İşcan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kurşun dizisi Zeynep kimdir, gerçek adı nedir? Elit İşcan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fox TV'nin yeni dizisi Kurşun ilk bölümüyle yayınlanırken oyuncuları merak edilmeye başlandı. Kurşun dizisi Zeynep kimdir, gerçek adı nedir? Elit İşcan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fox TV'de yeni bir dizi bugün yayınlanmaya başladı. Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç'ın başrollerini paylaştığı Kurşun dizisi beğenilirken oyuncuları ise merak edilmeye başlandı. Dizide en çok merak edilenlerden karakterlerden biri Zeynep oldu. Genç oyuncu Elit İşcan'ın canlandırdığı Zeynep'le ilgili çok sorular soruldu. Elit İşcan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Elit İşcan Kimdir?

Elit İşcan 1997 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  İstanbul Kemer Koleji’nde eğitim alan İşcan, oyunculuk ile ilk olarak Reha Erdem’in okula gelmesi ve öğrenciler arasında seçme yapması ile olmuştur. Reha Erdem burada seçtiği oyuncular ile Beş Vakit isimli filmi çekmiştir. Elit İşcan’da seçilen isimler arasında yer almıştır. Elit İşcan üniversite eğitimini Koç Üniversitesi’nde yapmıştır. Boyu 161 cm ve kilosu ise 51’dir. Medeni durumu bekar olan güzel oyuncu daha önceden Yaşamayanlar, A.Ş.K ve Küçük Kadınlar isimli dizilerde yer almıştır.

YORUMLAR
  Bodrum Masalı sevenlerini üzerek veda etti...
Bodrum Masalı sevenlerini üzerek veda etti...