A24.com.tr » medya » Kontek Enerji'nin yeni iletişim ajansı Aristo oldu

Kontek Enerji'nin yeni iletişim ajansı Aristo oldu

 Kontek Enerji'nin yeni iletişim ajansı Aristo oldu

“Enerji ve Ötesi” sloganıyla enerjinin her alanında yer alan Kontek Enerji, yeni dönem iletişim çalışmaları için Aristo İletişim’i seçti.

Aristo iletişim, Kontek Enerji’nin yeni iletişim ajansı oldu. Public Relations Global Network üyesi olarak global bilgi ve deneyimden de beslenen ajans, Kontek Enerji’nin gelecek dönem stratejileri doğrultusunda iletişim süreçlerini yönetecek.

1994 yılında endüstriyel otomasyon ve taahhüt kabiliyetleri ile enerji verimliliği çözümleri sunmak amacıyla kurulan Kontek Enerji, uluslararası markaların Türkiye ürün satış pazarındaki tek yetkili bayiliğini alarak otomasyon sektöründe lider konumda yer alıyor. Yenilenebilir enerji sektörünün önemli oyuncularından biri olarak; güneş enerjisi alanında 600MW’ı aşkın kurulu güce sahip olan Kontek, 30 yıllık mühendislik tecrübesi ve bilgi birikimi ile 2023 yılında kurduğu enerji depolama markası Maxxen Energy ile geleceği şekillendirmeye devam ediyor.

 

Kontek; Enerji ve Ötesi mottosuna uygun olarak güneş enerjisi, enerji depolama, otomasyon ve enerji verimliliği projeleri ile üretmeye, geliştirmeye ve büyümeye devam etmektedir.

YORUMLAR
  Değeri bilinmeyen 15 icat
Değeri bilinmeyen 15 icat