A24.com.tr » yaşam » KOLUMAN SOKAK CANLILARI İÇİN HAYTAP İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI

KOLUMAN SOKAK CANLILARI İÇİN HAYTAP İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI

KOLUMAN SOKAK CANLILARI İÇİN HAYTAP İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI

Çevreye duyarlı kurum kültürüyle Koluman Motorlu Araçlar A.Ş., Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile sokak canlılarına destek olmak, onlara bir nefes verebilmek için iş birliği protokolü imzaladı.

Protokol kapsamında Koluman kendisini tercih eden her müşterisi adına sokak canlılarına mama desteğinde bulunarak, hem kurumsal hem bireysel bir yardım hareketi başlatmayı amaçlıyor.

“Onlara umut olmak, insanlığa umut olmaktır” mottosuyla hayata geçirilen projeyle 2024 yılının sonuna kadar 50 tondan fazla mamanın sokaktaki yardıma muhtaç küçük dostlarımız ile buluşması bekleniyor. HAYTAP ile yapılan anlaşmanın detayında önceliğin deprem bölgesindeki sokak canlıları olduğu ve yardımların doğrudan HAYTAP kanalıyla bölgeye ulaştırılacağı belirtiliyor.

Koluman İcra Kurulu Üyesi ve Koluman Monde Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. K. Altuğ Erciş, HAYTAP ile yapılan protokolün kendileri için bir sosyal sorumluluk projesinden de öte olduğunu belirterek; “Koluman kurum kültürü gereği doğaya ve insana saygısıyla bu günlere gelmiş bir kurumdur. Bu proje bizim için bir sosyal sorumluluk projesinden de öte, kurum kültürümüzün bir parçası haline getirerek, devamlılığını sağlamak istediğimiz bir projedir. Her müşterimiz adına yapılan bağışlarla bireysel sorumluluklar konusunda da farkındalık yaratacağımızı düşünüyoruz. HAYTAP ile birlikte deprem bölgesindeki sokak canlılarımıza, yaşanan zor şartlardan dolayı öncelik verilmesinin daha doğru olacağını düşündük. Sonraki süreçte iş birliğimiz kapsamında bütün illerimizdeki sokak canlılarımıza ulaşmayı hedefliyoruz.”

YORUMLAR
  Ne zaman öleceğim? sorusunun cevabını veren yapay zeka
Ne zaman öleceğim? sorusunun cevabını veren yapay zeka