A24.com.tr » medya » Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı! Ahmet, Sude'den ayrılabilecek mi? 11. bölüm izle!

Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı! Ahmet, Sude'den ayrılabilecek mi? 11. bölüm izle!

Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı! Ahmet, Sude'den ayrılabilecek mi? 11. bölüm izle!

Sude'den ayrılmaya çalışan Ahmet, planlarını devreye sokar. Koca Koca Yalanlar son bölümü ile Kanal D'de yayınlandı. Son bölümde neler yaşandı? Haftaya neler olacak?

 Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı Koca Koca Yalanlar dizisinin 11. bölümünde ilginç olaylar meydana geldi. Koca Koca Yalanlar 12. bölüm fragmanı! Ahmet, Sude'den ayrılabilecek mi? 11. bölüm izleme linkini ve en son görüntüleri haberimizde bulabilirsiniz.

KOCA KOCA YALANLAR 11. BÖLÜM İZLE

KOCA KOCA YALANLAR 11. BÖLÜM ÖZETİ
Ahmet ve Müjgan yılların alışkanlığıyla evlilik yıl dönümlerinde, gittikleri deniz kenarında karşılaşırlar. Duygusal yakınlaşmaları, bir aracın çarpmasıyla hastanede son bulur. Müjgan’a dönmek isteyen Ahmet, Sude’den ayrılma plânları yapmaya başlar.

Şahin ve Osman ona önerilerde bulunurken Erdem, Ahmet’e Müjgan’ın kolay kolay onu affetmeyeceğini söyler. Ahmet, Sude’den ayrılmak için Alp’ten bile medet ummaktadır.

KOCA KOCA YALANLAR 10. BÖLÜM
Sude, pahalı olduğu için Müjgan’ın almadığı elbiseyi Ilgaz’a alarak anne ile kızın arasını bozmayı başarır. Ilgaz’la Müjgan kavga eder ve Ilgaz babasının evine yerleşir. Müjgan, Ilgaz’ın ergenlik inatlaşmalarını anlayışla karşılasa da kızının kendisinden uzaklaşmasına çok üzülmektedir.

Diğer taraftan Gülüç aile bireylerinin cep telefonları, yılların alışkanlığı ile kurulmuş, Müjgan’la Ahmet’in evlilik yıldönümlerini hatırlatmak için dört bir taraftan çalmaktadır.

KOCA KOCA YALANLAR 9. BÖLÜM
Müjgân, Ahmet’i hâlâ unutamadığını anlayıp, Ahmet’ten gelen aramalardan da cesaretlenerek Ahmet’in evine gider. Müjgân’ı Ahmet’in evine yaklaşırken gören Sude ise üstüne bornoz geçirir, Müjgân’ı kapıda karşılar ve Ahmet’in içeride uyuduğunu söyleyerek Müjgân’a beklenmedik bir anda bir darbe daha vurur. Müjgan darmaduman olmuş, kendini temizliğe ve yiyip içmeye vermiştir. Onun moralini toparlama görevi ise yine Canan ve Nilgün’e düşmektedir.

HİKAYESİ
Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.

KÜNYE
Yapım: Limon Film
Yapımcı: Hayri Aslan
Yönetmenler: Osman Taşçı - Burcu Alptekin
Görüntü Yönetmeni: Erhan Ergün
Senarist: Gül Abus Semerci
Uygulayıcı Yapımcı:
Salih Fahlioğulları
Müzik: Güldiyar Tanrıdağlı

OYUNCULAR
Hakan Yılmaz (Ahmet), Evrim Alasya (Müjgan), Selen Uçer (Nilgün), Pelin Öztekin (Canan), Ferdi Sancar (Şahin), Rüzgar Aksoy (Osman), Tuğçe Karabacak (Sude), Sertan Erkaçan (Alp), Sacide Taşener (Hatice), Selen Domaç (Refika), Doğa Zeynep Doğuşlu (Ilgaz), Tolga Ortancıl (Fırat), Elif Dilara Güneş (Pınar), Bartu Mutlu (Umut), Berke Mutlu (Aliş), Müge Bayramoğlu (Ayşe), Beril Özcan (Rüya), Deniz Kılıç (Orhan), Furkan Bay (Emin)

YORUMLAR
  Eser sosyetik ex aşkı ile tatile çıkabilmek için kredi çekmiş! (Dila Tarkan Kimdir?)
Eser sosyetik ex aşkı ile tatile çıkabilmek için kredi çekmiş! (Dila Tarkan Kimdir?)