A24.com.tr » magazin » Kızlarım İçin Sumru (Elifcan Ongurlar) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kızlarım İçin Sumru (Elifcan Ongurlar) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kızlarım İçin Sumru (Elifcan Ongurlar) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan Kızlarım İçin dizisinde Sumru karakterine hayat verecek olan Elifcan Ongurlar, güzelliği ve oyunculuk bereciriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

 Kanal D'de yeni başlayacak olan Kızlarım İçin dizisinde Sumru ile karşımıza çıkacak olan Elifcan Ongurlar, akıllarda yer etmeye başladı.

Senaryosunu Zülküf Yücel'in yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Mesude Eraslan'ın oturduğu, Kanal D'nin Süreç Film imzalı yeni dizisi Kızlarım İçin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. 5 kız babası olan Yaşar ve kızlarının herkesi duygulandıracak olan hikayes Kızlarım İçin yakında Kanal D'de!

İLGİLİ HABER Kızlarım İçin Kumru (Tuvana Türkay) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı? Kızlarım İçin Kumru (Tuvana Türkay) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kızlarım İçin' dizisinde Fikret Kuşkan, 5 kızı olan 'Yaşar' karakteriyle seyirciyle buluşacak. Yaşar'ın kızlarından Kumru'yu Tuvana Türkay'ın Sumru'yu Elifcan Ongurlar'ın, Suna'yı Ahsen Eroğlu'nun oynadığı dizide çocukların ihanet nedeniyle cinayete kurban giden anneleri Ayten'i ise Sibel Taşçıoğlu canlandırıyor.

ELİFCAN ONGURLAR KİMDİR?

7 Haziran 1993 yılında İzmirde doğdu. Genç ve Güzel oyuncu İstanbul Beykent Üniversitesinde oyunculuk okuyor. İlk oyunculuk deneyimi Ateşin Düştüğü Yer isimli sinema filmidir. Kayıp Şehir Dizisinde Seher karakteriyle tanınmıştır. Oyunculuğu ve güzelliğiyle uzun süre ekranlarda görmeye alışacağımız isimlerden biri. Fiziksel özellikleri ise şöyledir; 170 cm boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. Göz rengi mavidir. Saç rengi Koyu sarı olarak tarif edilmektedir. Sevgilis Göksel Kurtoğludur. Güzel oyuncuya oyunculuk hayatında başarılar dileriz.

Elifcan Ongurların Oynadığı Dizi Ve Filmler
Ateşin Düştüğü Yer
Kayıp Şehir www.dizioyunculari.biz
Kara Ekmek

YORUMLAR
  Resim olduğuna inanmakta güçlük çekeceğiniz sanat eserleri...
Resim olduğuna inanmakta güçlük çekeceğiniz sanat eserleri...