A24.com.tr » magazin » Kızlarım İçin Kumru (Tuvana Türkay) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kızlarım İçin Kumru (Tuvana Türkay) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kızlarım İçin Kumru (Tuvana Türkay) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan 'Kızlarım İçin' dizisinde Kumru karakterine hayat verecek olan Tuvana Türkay, güzelliği ve oyunculuğuyla beğenileri topluyor. Kızlarım İçin Kumru kimdir?

 Kanal ekranlarında yeni başlayan Kızlarım İçin dizisinde kız kardeşlerden Kumru'yu canlandıran Tuvana Türkay, güzelliği ile dikkatleri üzerine topluyor.

‘Kızlarım İçin'de Fikret Kuşkan, 5 kızı olan ‘Yaşar' karakteriyle seyirciyle buluşacak. Yaşar'ın kızlarından Kumru'yu Tuvana Türkay'ın Sumru'yu Elifcan Ongurlar'ın, Suna'yı Ahsen Eroğlu'nun oynadığı dizide çocukların ihanet nedeniyle cinayete kurban giden anneleri Ayten'i ise Sibel Taşçıoğlu canlandırıyor.

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Tuvana Türkay, 1990 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Güneş Koleji’ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde sürdüren güzel oyuncu, ilk dizi deneyimini 2009’da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakteriyle yaşadı. Büyük çıkışını ise 2011-2012 yıllarında ekrana gelen Yer Gök Aşk dizisindeki Bade Palalı karakteriyle yaşadı.Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi ve büyük beğeni kazandı.

FİLMLER

2013 Eksik Sayfalar
2015 En Güzeli
2015 Güvercin Uçuverdi
2015 Bizans Oyunları
2016 Somuncu Baba Aşkın Sırrı
2016 Sen Sağ Ben Selamet
2017 Olanlar Oldu

TELEVİZYON

2009 Ayrılık Kevok
2010 Nakş-ı Dil Sultan
2010 Yer Gök Aşk
2014 Kara Para Aşk
2016 Oyunbozan

YORUMLAR
  Reyting rekorları kıran söz dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri
Reyting rekorları kıran söz dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri