A24.com.tr » dizi haber » Kızım Öykü'nün annesi kim, Öykü'nün hastalığı ne - Kızım son bölüm izle

Kızım Öykü'nün annesi kim, Öykü'nün hastalığı ne - Kızım son bölüm izle

Kızım Öykü'nün annesi kim, Öykü'nün hastalığı ne - Kızım son bölüm izle

TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinde Öykü'nün annesinin kim olduğu henüz ortaya çıkmadı. Yeni bölümlerde Öykünün annesi ortaya çıkacak mı, Öykünün annesi kimdir?

 Kızım dizisinde teyzesi tarafından terkedilen Öykü, babasını buldu ve yeni bir hayata başladı. Peki Öykü'nün annesi kim, dizide Öykü'nün annesini kim oynayacak, kızım dizisi Öykü'nün hastalığı ne?

Kızım dizisi yapımcısı Faruk Turgut sonunda Kızım dizisinde Öykü’yü iki aylıkken bırakıp giden annesine hayat verecek oyuncuyu buldu. Aldığımız duyumlara göre Selin Şekerci Kızım dizisi Öykü’nün annesi olarak izleyicisi karşısında olacak.

Selin Şekerci Kimdir?
Selin Şekerci 30 yaşında olan Türkiye’nin ünlü dizi ve sinema oyuncularından biridir. İzmir de devlet tiyatrosu tebiyesi ve eğitimi almıştır. Son olarak Rengarenk dizisinde sevgilisi ile yer almış ama dizi tutmamıştır. Tanındığı dizi ise Kaçak Gelinler olmuştur.

Kızım dizisinde Öykü’nün annesi yaşıyor mu öldü mü soruları çokça sorulmaya başlandı; bu soruya hemen cevap verelim; Kızım dizisinde Öykü’yü büyüten teyzesi Fatma’nın gerçek adı Zeynep Kaya’dır. Zeynep kaçak yaşayan bir insandır. Öykü’nün annesi Zeynep’e daha küçükken Öykü’yü emanet edip gitmiştir. Zeynep’te kendisini atma diye Öykü’ye tanıtmış ve ona teyzesi olduğunu belirtmiştir; ancak gerçekte Öykü’nün annesi ile Zeynep’in akrabalıkları yoktur.

Zeynep tam İstanbul’dan kaçmaya çalışırken Demir tarafından yakalanacak ve gerçekleri Demir’e anlatacaktır. Demir gecelik ilişki yaşadığı Öykü’nün annesinin ölmediği yaşadığını öğrenecektir. Öykü’nün isteği üzerine de Öykü’nün annesi araştırılacak ancak kısa sürede bulunamayacaktır.

Öykü’nün annesi My Fair Lady isimli Kore dizisinde yani Kızım dizisinin orijinal versiyonunda ilerleyen bölümlerde kendiliğinden çıkıp gelecek ve Öykü’nün hatalığının ağırlaştığı dönemlerde yanında olacaktır. Kızım dizisi biterken hem Demir ve Leyla elenmiş olacak hemde Öykü’nün gerçek annesi sevdiği adam ile evlenip mutlu olacak. Öykü kendine geldiği ve her şeyi hatırladığı dönemlerde annesine de adeta ders verecek ve onun hayatına da mutluluk katacak ve mutlu olması için ona doğru yolu gösterecektir.

Yani Kızım dizisi oyuncu kadrosuna ilerleyen bölümlerde yeni bir kadın başrol oyuncusu dahil olacak. Tabi Kızım dizisi senaristleri Öykü’nün iyi olduğu bölümleri ne kadar uzatır bilemiyorum; ama My Fair Lady isimli Kore dizisinde Öykü’nün uzun süre kendine gelemediği zamanlarda annesi yanına geliyor. Bu durumda daha Öykü’nün annesinin gelmesine çok var.

Şuanda Kızım dizisinde Öykü’nün annesini kimin canlandıracağı belli değil; Öykü’nün annesi umursamaz bir karakter olarak karşımıza çıkacak; bu nedenle de dizinin reytinglerinde olumlu bir etkisi olacak bir yıldızın dizinin kadrosuna dahil edilmesi önemli.

YORUMLAR
  Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden ilk fotoğraflar yayınlandı
Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden ilk fotoğraflar yayınlandı