A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 31 ocak fragmanı 345. yarınki yeni bölüm

Kısmetse Olur 31 ocak fragmanı 345. yarınki yeni bölüm

Kısmetse Olur 31 ocak fragmanı 345. yarınki yeni bölüm

Kısmetse Olusr 344. bölüm haftasonuna düşen bombaların etkisinde geçerken, Onur ve Aycan arasındaki sorunlardan dolayı ikilinin arası iyice açılıyor. Kısmetse Olur yeni bölümünde neler olacak?

 Türkiye televizyonları şimdiye kadar kadın erkek arasındaki ilişkileri konu alan pek çok yarışma programları ekrana getirdi. Fakat Hiçbiri KanalD evlilik yarışma programı Kısmetse Olur gibi ilgi görmedi. Kısmetse Olur fragmanları dahi büyük izlenme oranlarına erişirken; yarışmanın sevenleri kadar eleştirenleri de her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Kısmetse Olur 29 Ocak Pazar Fragmanı ve Kısmetse Olur Halk Oylaması sonucu Kimlerin Birinci Olduğu veya yarışmadan eleneceğinin merak edildiği hafta sonuna doğru, Kısmetse Olur yeni ve eski bölümlerle ilgili en büyük eleştiri Demet Akalın’dan geldi.


Kısmetse Olur izleyicileri ise gelen bu eleştiri karşısında birhayli şaşkına dönmüş durumda. Çünkü daha önce yarışmayla ilgili olumlu tweetler atan hatta yarışmadaki favori yarışmacısını açıklayan Demet Akalın, bu kez sosyal medya hesabı üzerinden yarışma programını yerden yere vurdu.

Türk sanatçılar içerisinde sosyal medya kanallarını en aktif kullanan isimlerden olan ünlü sanatçı, Demet Akalın; Kanal D'nin hafta içi her gün öğlen kuşağında ekrana gelen evlendirme programı Kısmetse Olur'un kurmaca olduğu iddialarını doğruladı. 
Türkiye’deki tv dizileri ve programları hakkındaki düşüncelerini sıklıkla dile getiren güzel sanatçı Demet Akalın, olaylı izdivaç programı içinse "Maalesef Kısmetse Olur'un fake bir program olduğu ortaya çıktı. Bu kadar büyüğün bu kadar ağır hakaretler mi olur. Yuh size ya salak mıyız?" ifadeleriyle programa tepkisini dile getirdi.

Geçmişte de farklı formatıyla dikkat çeken izdivaç programındaki adayların cast ajansından seçildiği iddia edilmiş, YouTube'da yayınlanan bir videoda yarışmacıların daha önceden birbirlerini tanıdığını hatta 'Kısmetse Olur' evinin sevilen gelin adayı Ayça Beğen'in evli olduğu belirtilmişti.

Peki hem bu kadar çok izlenen hem de Demet Akalın gibi eski hayranı tarafından eleştiri bombardımanına tutulan Kısmetse Olur ne zaman saat kaçta hangi kanalda ekrana geliyor.

İşte sizin de karar vermeniz için gerekli bilgiler:

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması 343. bölümü ile 29 ocak 2016 Pazar saat 23:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

 

YORUMLAR
  Hangi ünlü hangi takıma gönül vermiş?
Hangi ünlü hangi takıma gönül vermiş?