A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 10 şubat fragmanı 354. bölüm cuma Aycan tüyoları

Kısmetse Olur 10 şubat fragmanı 354. bölüm cuma Aycan tüyoları

Kısmetse Olur 10 şubat fragmanı 354. bölüm cuma Aycan tüyoları

Kısmetse Olor 353. bölümde Aykan için eve gelen uyarı sinyali 'Aycan elenecek mi' sorusunu akıllara getirdi. Adnan'ın aşk kokulu mesajı herkesi duygulandırdı.Kısmetse Olur yeni bölümünde neler olacak?

Kısmetse Olur  9 şubat 353. bölümünde Aycan Varış'a gelen ikaz sonrası evde herkes soğuk bir duş almış gibi donakaldı. Ad-Did'de ise durumlar çokta iç açıcı değil. Adnan'ın Didem'e olan aşk cümleleri herkesi duygulandırdı. Kısmetse Olur son yeni bölümünde neler olacak merak konusu.

KISMETSE OLUR 10 ŞUBAT FRAGMANI

AD-DİD'İN ARASI YUMUŞUYOR MU?

Kısmetse Olur son bölümünde fırtınalı giden aşklarına noktayı koyan Adnan ve Didem, gözyaşları içerisinde ayrılık acısı çekti. Onur'un ikiliyi barıştırma çabaları ise yeterli olmadı. Kısmetse Olur yeni bölümünde yüzükleri atan Adnan ve Didem barışacak mı merak konusu.

TUĞÇE ABAYI KİME YAKTI BELLİ DEĞİL

Kısmetse Olur 6 Şubat Pazartesi yayınlanan yeni bölümünde ev yeni bir damat giriyor. Gelinler evine gelen damat adayı Kemal'i gören Tuğçe büyük bir şok yaşıyor! Peki Tuğçe, Kemal'i tanıyor mu? Gözyaşlarının sebebi ise herkesi şoka uğrattı. Tuğçe 'En büyük aşkım' diye tabir ettiği Kemal hakkında söylediklerinden sonra Tankut'un neler yapacağı merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması 354. bölümü ile 10 şubat  2017 CUMA  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler
Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler