A24.com.tr » yaşam » Kıbrıs otelleri tatil fırsatları ve pansiyon fiyatları

Kıbrıs otelleri tatil fırsatları ve pansiyon fiyatları

Kıbrıs otelleri tatil fırsatları ve pansiyon fiyatları

Yaz tatilinde en çok tercih edilen yerler arasında yer alan Kıbrıs turkuaz denizi ve masmavi gökyüzü ile tatilcilere keyifli günler yaşatmaya devam ediyor. İşte Kıbrıs'ın en güzel otelleri.

 Yaz tatili için artık rota yavaş yavaş değil hızlı bir şekilde Kıbrıs’a dönüyor. Antalya ve diğer illerde oteller o kadar pahalı ki insanlar hem hak etmedikleri o parayı vermek hem de aynı zamanda alamadıkları hizmetten şikâyetçi olarak Girne otelleri bakımından tercih yapıyorlar.

Dolayısı ile Kıbrıs’ın en güzel bölgesi olan Girne bölgesinde de yer alan oteller sizleri en güzel şekilde ağırlıyor olacak ve hiçbir yerin eksikliğini aratmıyor olacaklar. Girne otelleri incelemek için ve satın almak için de güvenilir sitelerden olan Kibris.com adresinden bilgi alabilirsiniz. Merit Park Hotel resimlerini tek tek birçok alanının çekilmiş hali ile siteden inceleme altına alabilirsiniz. Bir otel sizlere ne kadar anlatılırsa anlatılsın bizce görmeden ve incelemeden karar vermeyiniz. Her ne kadar satış firmanız Kibris.com adresi olsa dahi, sizler yine de otelin görsellerini inceleyerek size uyan oteli tam anlamı ile seçebilirsiniz.

Merit Park Hotel fotoğraflarını site üzerinden incelediğinizde zaten kaç havuzu olduğu, ne kadar büyüklükte olduğu gibi merak edilen en önemlisi yanıtlara görsel olarak cevap bulmuş olacaksınız. Merit Park Hotel bizce olabilir listesinin üst sıralarında yer almalıdır. Hatta geçen yol bir başka oteli gitti iseniz bu yıl rotanızı kesinlikle Merit Park Hotel olmalıdır. Rocks Hotel ise Girne şehir merkezinde olan ama oldukça görkemli ve donanımlı otellerden biridir. 5 yıldızlı bir konfora sahip olan otellerin harika bir iskelesi bulunuyor. Birçok şehir otelinde otel denize sıfır imkânı bulamazken bu otel hem denize sıfır hem de harika bir iskele plajı ile sizlere hizmet veriyor.

Rocks Hotel için de yerinizi ayırtmak isterseniz kesinlikle adresiniz https://www.kibris.com adresi olmalıdır. Hem uygun fiyatlar hem de geniş oda seçenekleri ile tam hayal ettiğiniz tatili yaşamak için fırsat buluyor olacaksınız. Elbette sitede verilen hizmetler sadece bunlar ile sınırlı değil, ulaşım ve transfer gibi hizmetler için de yardım alabilir ve kısaca birçok tatil sorununuzu ve ihtiyaçlarınızı tek bir adresten çözmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

YORUMLAR
  Dünyadan birbirinden ilginç yılbaşı gelenekleri (Yeni yıla farklı ritüellerle giren ülkeler)
Dünyadan birbirinden ilginç yılbaşı gelenekleri (Yeni yıla farklı ritüellerle giren ülkeler)