A24.com.tr » magazin » Kerimcan Durmaz'ın ablası Serap Akbudak kimdir, ınstagram hesabı, kaç yaşında?

Kerimcan Durmaz'ın ablası Serap Akbudak kimdir, ınstagram hesabı, kaç yaşında?

Kerimcan Durmaz'ın ablası Serap Akbudak kimdir, ınstagram hesabı, kaç yaşında?

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve çıktığı programlarda ün kazanan Kerimcan Durmaz, kazandığı paraları ailesine yatırıyor. Kerimcan en son ablasına son moden bir cip hediye etti.

 Kerimcan Durmaz'ın ablası kimdir? Ablasına aldığı hediye ile gündem olan Kerimcan'ın ailesi merak ediiyor.

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, kazandığı paraları ailesiyle paylaşmaya devm ediyor. Kerimcan Durmaz, son olarak ablası Serap Akbudak'a bir cip hediye etti.

KERİMCAN ABLASINA SON MODEL CİP HEDİYE ETTİ

2016 yılında ablası Serap Akbudak'a Bursa'nın en işlek yerine zayıflama ve yaşam koçluğu merkezi açan Kerimcan Durmaz, bu sefer de son model gri renkli bir cip hediye etti.

"BU NASIL HEDİYE BAYILDIM"

Kardeşinin hediye ettiği yeni arabasının fotoğrafını sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşan Akbudak, "Bu nasıl hediye. Teşekkür ederim ablacım bayıldım. Kendisi Dubai'de olsa da bütün aileyi seferber edip yine yaptı yapacağını." notunu düştü. Akbudak, paylaşımına nazar boncuğu ve şükür emojisi koymayı da ihmal etmedi.

KERİMCAN DURMAZ’IN ABLASI KİMDİR?

Genellikle arkadaşları ve ünlü isimlerle paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Kerimcan Durmaz’ın son paylaşımı çok konuşuldu. Fenomenin bir restoranda ablası Serap Akbudak’la çektiği ve altına “ablam” notunu paylaştığı selfie beğeni ve yorum rekoru kırdı.

İŞTE KERİMCAN DURMAZ’IN ANNESİ VE BABASI

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Kerimcan Durmaz, Bostancı'da konser verdi. Durmaz'ın konserine Demet Akalın, Fatih Ürek ve Seren Serengil gibi ünlü isimler de katıldı.

Sosyal medya fenomenini ailesi de yalnız bırakmadı. Durmaz'ın ablası Serap Akbudak da konserdeydi. Akbudak, konsere gitmeden önce anne ve babasının resmini, "Canlarım, annem ve babam notuyla" paylaştı.

YORUMLAR
  Survivor Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan kimdir? İşte Ümit Karan ve eşinin film gibi tanışma hikayesi...
Survivor Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan kimdir? İşte Ümit Karan ve eşinin film gibi tanışma hikayesi...