A24.com.tr » magazin » Kayla Manukyan kimdir, nereli, kaç yaşında? Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi kimdir?

Kayla Manukyan kimdir, nereli, kaç yaşında? Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi kimdir?

Kayla Manukyan kimdir, nereli, kaç yaşında? Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi kimdir?

Çağlar Ertuğrul ile görüntülenen Kayla Manukyan, vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Kayla Manukyan kimdir, nereli, kaç yaşında? Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi kimdir?

Afilli Aşk dizisinin yıldızı Çağlar Ertuğrul, kız arkadaşı ile birlikte magazincilere yakalandılar. Ertuğrul'un kız arkadaşının adı Kayla Manukyan olduğu öğrenilirken, magazin gündemi bu haberle çalkalanmaya başladı. Magazin gündemini meşgul eden bu haber sonrası Kayla Manukyan kimdir, nereli, kaç yaşında? Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi kimdir?

KAYLA MANUKYAN KİMDİR?

Fazilet Hanım ve Kızları'nda kostüm asistanı olarak çalışan Kayla Manukyan, Çağlar Ertuğrul ile sevgili. 

ÇAĞLAR ERTUĞRUL İLE KAYLA MANUKYAN İLE GÖRÜNTÜLENDİ

'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde 'Yağız' karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, sevgilisi ile Etiler'de objektiflere takıldı.

Çağlar Ertuğrul'un adı daha önce dizideki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile dedikodulara karışmıştı. Ancak taraflar, aşk iddialarını yalanlamıştı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi ile Etiler'de görüntülendi. Sevgililer beraber kahvaltı yaptı. Objektifleri fark eden Ertuğrul hiç telaşlanmadı. Kız arkadaşı ise donup kaldı.

YORUMLAR
  Zengin iş adamlarının görgüsüzlükte sınır tanımayan çocukları!
Zengin iş adamlarının görgüsüzlükte sınır tanımayan çocukları!