A24.com.tr » dizi haber » Kadın yeni sezon ne zaman | Kadın dizisi ne zaman başlayacak?

Kadın yeni sezon ne zaman | Kadın dizisi ne zaman başlayacak?

Kadın yeni sezon ne zaman | Kadın dizisi ne zaman başlayacak?

FOX TV'de ilgiyle izlenen Kadın dizisinin yeni sezon bölümleri merak ediliyor. Dizinin yeni sezon fragmanı da paylaşıldı. Peki Kadın yeni sezon ne zaman başlayacak?

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın dizisinin yeni sezonu ne zaman diye merak edenler için ayrıntılar haberimizde...

Her Salı FOX TV’de yayınlanan Kadın dizisinin yeni sezonu için fragmanda sadece “Yakında” açıklaması yapıldı. Dizinin Eylül ayının sonunda başlaması bekleniyor.

Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın yazdığı Kadın dizisinin yeni sezonu yayınlandı.

Herkesin heyecanla beklediği Kadın dizisinin başrolü Özge Özpirinçci'nin hayat verdiği Bahar Çeşmeli karakterinin değişimi seyirciyi çok şaşırttı. Sahnede konuşan Bahar, "Ben Bahar Çeşmeli. Buraya çok uzun bir yoldan geldim. Hayatımda ilk defa bana biri hikayemi anlatmam gerektiğini söylediğinde çok şaşırmıştım. Çünkü anlatacak bir hikayem yoktu. Ben çocuklarımla girdiğim her savaşı kazandım. Çünkü ben bir kadınım" diyor.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir.

Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Pırıl’ı sürekli tehdit eden Jülide, elinde güçlü bir koz olması için Bahar’ın yanına gider. Bundan şüphelenen Bahar’ın aklında ise bir soru işareti oluşur. Sarp hayatta mı?

KADIN DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Hümeyra
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün 

YORUMLAR
  Şahan iğne ipliğe döndü 4 ayda 15 kilo!
Şahan iğne ipliğe döndü 4 ayda 15 kilo!