A24.com.tr » medya » Kadın 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 53. bölümde neler oldu | tüm bölümler sansürsüz izle

Kadın 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 53. bölümde neler oldu | tüm bölümler sansürsüz izle

Kadın 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 53. bölümde neler oldu | tüm bölümler sansürsüz izle

Suat kızı Pırıl'ı ve torunlarını almak için geldiğinde Sarp ile büyük bir tartışma yaşıyor.Sarp yıllar geçse de karısının Bahar olduğunu söylüyor.Nezir ise Sarp'ı bulmak için geldiği evde Bahar ve çoc

 Kadın 53.bölüm izle! Ekranların en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Kadın heyecan seviyesi yüksek yeni bölümüyle izleyenlerin karşına çıkacak.Nezir'in çocuklarını ve Bahar'ı kaçırdığını duyan Sarp çılgına dönüyor.Yayınlanan yeni bölüm fragmanında kaza yapan Sarp'a ne olacağı sorusu ekranlara gelecek 53.bölümde cevabını bulacak.Pırıl babasına korumalarını ordan çektiği için kızarken karşısında Nezir'i görünce şok oluyor.Bahar evine dönerek Arif'in suçsuz olduğunu ispatlamak için yardım etmek istiyor.İşte Kadın 53.bölüm izle! Son bölüm hd izle! Sarp ölecek mi? Kadın 54.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

KADIN 52. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suat, Pırıl için endişeleniyor ve onun yanına gitmek istiyor. Münir ona engel olmaya çalışıyor ama durduramıyor. Suat Bahar’ların olduğu eve gidiyor. Kapıyı Bahar açıyor. Kızının onlar yüzünden intihara kalkıştığını söylüyor. Nisan ve Doruk da bu sözleri duyuyor. Sarp ‘onları hiçbir yere götüremezsin’ diyerek ona engel olmaya çalışıyor. Suat imkanları ve gücünün artık Sarp’ın arkasında olmadığını söylüyor.

KADIN 53.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ayrıca Nezir’in oteli bulmadığını, Pırıl’ın ona yalan söylediğini de anlatıyor. Sarp bu sözlere inanmıyor ama arkasından Pırıl geliyor ve ‘doğru’ diyor. Ayrıca Sarp’ın gözlerine baka baka ‘baba götür beni buradan’ diyor. Bu konuşmalara kulak misafiri oluyor. Pırıl’a gidip onu ve çocukları da oradan götürmesini istiyor. Pırıl ‘Sarp’ı sana bırakıyorum’ dese de Bahar Pırıl’ ‘bizi de götür’ diye yalvarıyor.

BAHAR: BİZİ DE GÖTÜR

Bahar, Pırıl’ın onları da götürmesini istiyor. Pırıl, Sarp’ı ona bırakmanın ne kadar zor olduğunu anlatıyor. Bahar ona önce yalvarıyor, sonra ret cevabını alınca orada kalmayacağını söylüyor. Bahar Pırıl’a iyi bir insan olduğunu söylüyor. Çocuklarının dengesinin bozulduğunu söyleyen Bahar ‘çaresizim’ diyor. Pırıl, ‘seni götürsem ne olacak, otelde birlikte mi kalacağız’ diyor. Ama Bahar onları sadece oradan çıkarmasını gerisine karışmamasını istiyor. Pırıl, Bahar’a çocuklarının iyiliği için o evde dışarı adımını bile atmamasını söylüyor. Bahar, Pırıl’dan sonra Suat’a da yalvarıyor. O sırada Nisan da Doruk’a Pırıl’ı sevdiği için kızıyor. Ayrıca ona Pırıl’ın babalarını çaldığını söylüyor. Doruk ‘babalar çalınmaz ki’ diyor.

SARP: BENİM KARIM BAHAR

Sarp, Suat’ın çocukları götürmesine izin vermek istemiyor. Suat’ın yakasına yapışıyor ve ‘onlar benim çocuklarım’ diyor. Suat ‘onlar benim çocuklarım diyorsun ama Pırıl’a benim karım diyemiyorsun’ diyor. Sarp bağırarak karısının Bahar olduğunu söylüyor. Pırıl ve Bahar da bu sözleri duyuyor.

PIRIL’I BEKLEYEN YENİ TEHLİKE

Nazir, Münir’in görüşmeye gelmediğini öğreniyor. Suat’ın Pırıl’ın yanına gelmek istemesi Münir farkında olmasa da canını kurtarıyor. Nezir, Pırıl’ın güvenli otelini buluyor. Münir’in ağabeyi araştırma yapmak üzere otele gidiyor. Otelde çalışan bir temizlik görevlisi Pırıl’ın dahaönce orada kaldığını ve yine oraya gelmek için oda hazırlattığını anlatıyor.

ARİF TUTUKLANIYOR

Arif’n kahvehanesine gelen polisler içeriyi aramaya başlıyor. O sırada Ceyda telaşla Arif’in yanına geliyor. Polis bulduk diyerek bir silah çıkarıyor ve Arif’in elleri kelepçeleniyor. Ceyda hayret içinde o anları izliyor.

KADIN 51. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar, Nisan ve Doruk ile beraber kaçma planını devreye sokuyor. Bir gece kapıda onları bekleye Arif'le Sarp'tan uzaklaşmayı planlıyorlar. Ama Sarp, bu onları yakalıyor. Doruk, babasına koşarak ‘biz seni kandırdık' diyor. Arif' engelleyen Bahar Sarp'a yalvarmaya başlıyor ama Sarp oğlunu adamlarından birine veriyor. Sarp'ın adamları silahlarını çekiyor. Nisan korku içinde olanları izliyor. Sarp, gece yarısı çocukları ve bir serseri ile gidemeyeceklerini söylüyor. Bahar, Sarp ile konuşmaya çalışıyor. Ama Sarp onu dinlemiyor Doruk'tan sonra Nisan'ı da alıp eve gönderiyor.

SARP: BEN ARTIK VARIM

Bahar da Sarp da o geceyi ağlayarak geçiriyor. Sadece onlar da değil. Pırıl da dağılıyor o gece. Sarp sabah erkenden Doruk ve Nisan'ı uyandırmaya gdiyor. Bahar ona engel olmak istese de Sarp çocuklarının yanına gidiyor. Sarp, bu sabah sürpriz kahvalı olduğunu ve çizgi film eşliğinde kahvaltı edeceklerini söylüyor. Doruk duyduklarına çok sevinse de Nisan annesinden onay almak istiyor. Sarp, çocuklarına bir şey söylediğinde annelerinden izin almalarına gerek olmadığını söylüyor. Bahar da onu onaylıyor ama olmadığı günleri de hatırlatıyor. Sarp ‘ben artık varım' diyor.

Sarp, Bahar'a artık gidebileceğini söylüyor. Bahar çocukları almadan gidemeyeceğini söylüyor. Ancak Sarp ona izin veremiyor. Sarp, Bahar'a ben babaları değil miyim?' diye bağırıyor. Arif ona bağırmaya başlıyor. Bahar her ikisini de sakin tutmaya çalışıyor. Sarp adamlarını içeri gönderiyor ve Arif'in yakasına yapışıyor. ‘Sen kimsin' diye haykırıyor. Arif ‘asıl sen kimsin' diye çıkışıyor. Arif, Sarp'ı Yeliz'i öldürmekle suçluyor ayrıca ailesini para uğruna terk etmekle suçluyor. Bahar çocukların evde olduğunu ve onları duyduğunu söylüyor. Bahar, ortamı sakinleştirerek Arif'i göndermeye çalışıyor.

SARP BAHAR'A ‘KARIM' DİYOR

Arif, Bahar'a üşümemesini ve eve girmesini söylüyor. Sarp ‘sana mı kaldı benim karımın üşümesi' diye çıkıyor. Ve sokağın diğer ucunda Pırıl görünüyor. Sarp'ın sözlerini duyan Pırıl ona ‘Sarp' diye bağırıyor. Arif gidince Sarp Bahar'ı hırpalıyor. Bahar Arif'i değil onu tanımadığını söylüyor. Pırıl onları izlerken ‘o adamla aranızda ne var' diye bağırıyor. Bahar cevap olarak ‘ sana ne' diyerek bağırıyor. Sarp kendini kaybetmiş bir şekilde eve giriyor ve çocukları görünce sesinin tonunu düşürüyor. Bahar çocukları yatırmaya götürüyor. Nisan ve Doruk babalarından korkuyorlar.

PIRIL HER ŞEYİN FARKINDA

Sarp çocuklar gittikten sonra, Bahar'a ‘karım o kahveci ile neler karıştırıyor' deyince Bahar Pırıl ve diğer çocuklarını hatırlatıyor. Sarp çocukların dışarı çıkması ile her şeyi konuşacaklarını söylüyor. Pırıl, Sarp'ı çağırıyor. Bahar, ‘karın çağırıyor' deyince de ‘benim karım sensin' diyerek yanıt veriyor. Sarp, Pırıl'a Bahar ile konuşacaklarını anlatıyor. Pırıl onu Arif konusunda anladığını aynı duyguları Bahar için hissettiğini söylüyor.

ARİF: AKLIM SENDE, KALBİM SENDE

Bahar çocukları yatırdıktan sonra Arif'i arıyor. Peşinde birilerinin olup olmadığını söylüyor. Arif aklının ve kalbinin onda olduğunu anlatıyor. Bahar gözyaşları içinde oradan çıkmanın bir yolunu bulacağını söylüyor. Ayrıca polise gitmemesi için onu ikna ediyor.

BAHAR: ONU SEVMİYORUM DEMEDİM

Sarp ve Bahar konuşmaya başlıyorlar. Sarp'ın ısrarlı soruları üzerine Bahar Arif'in sevgilisi olmadığını söylüyor. Sarp rahat bir nefes alacakken, ‘sevgilim değil dedim, onu sevmiyorum' demedim diyor. Ayrıca Sarp, Bahar'ı çok özlediğini söylüyor. Bahar ‘beni özlemenin bir önemi yok' dediğinde de onu öpüyor.

KADIN 50. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar, Sarp'la daha fazla kalmamaya kararlıdır. Evden nasıl çıkacağını düşünür. Hatta polise şikayet etmeyi bile düşünür. Yeliz'in ölümü onu derinden sarsmıştır. Evden çıkabilmek için çocuklardan da yardım alması ve onları da ikna etmesi gerekir.

BAHAR SARP'A HESAP SORUYOR

Bahar, Sarp'a neden sen ölmedin ki diye hesap sorar. Bahar'a göre Yeliz hem Sarp hem de kendisi yüzünden ölmüştür. Sarp bu işte Bahar'ın hiçbir suçu olmadığını söyler. Ama Bahar'ın sakinleşmeye niyeti yoktur. Sarp'a olan nefretini bir kez daha kusar.

BAHAR, ARİF'İ ARIYOR

Yeliz'in ölümü Bahar'a bir kez daha Arif'i aratır. Hem arkadaşının acısını paylaşmak hem de Sarp'la kalmak istemediğini söylemek ister. Pırıl da bu sırada Sarp'ı Arif ile ilgili zehirlemektedir. ‘O adam Bahar'ın sevgilisi' sözü Sarp'ın kalbine bir bıçak gibi saplanır.

BAHAR VE ÇOCUKLARIN KAÇIŞ PLANI TATSIZ BİTİYOR

Arif, Bahar ve çocukların yaşadığı evin önüne gelir. Nisan ve Doruk Arif'e koşup sarılırlar. Bahar da gözyaşları içinde Arif'e sarılarak acısını paylaşır. Sarp onları görür ve öfke ile bu sahneyi izler. Ama Arif'in onları götürmesine izin vermeyecektir. Bunu anlayan Bahar kaçma planı yapmaya başlar. Önce Nisan'la konuşur ve yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Nisan da bu evde kalmak istemediğini ama Doruk'un çok üzüleceğini annesine anlatır. Bahar onu ikna etmek için kaçış planlarını Doruk'a o an geldiğinde söylemeyi teklif eder. Nisan annesine yardım etmeyi kabul eder. Bahar Nisan ve Doruk'u da alıp herkesin uyuduğu bir anda kaçış planını devreye sokarlar. Arif dışarıda arabası ile Bahar ve çocukları bekler. Doruk, Nisan ve Bahar sessizce evden çıkarlar. Dışarı çıktıklarında çocuklar Arif'e doğru koşar. Bahar da hemen arkalarındadır. Ama hiç beklemedikleri bir misafir de oradadır. Sarp, Bahar ve çocukların kaçmaya çalıştığını anlamıştır. Ve Arif'e doğru koştuklarını görünce çılgına döner. ‘Bahar' diye bağırır. Bahar şok içinde arkasına bahar ve Sarp ile göz göze gelirler.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın yeni bölümde Bahar ve Emre'nin telefon konuşması acı haberi ortaya çıkartıyor. Emre telefonda 'başın sağolsun' deyince Bahar gerçeği öğreniyor. Nisan ve Doruk'u odadan çıkarıp bağıra bağıra arkadaşının acısını iliklerine kadar yaşıyor.

Münir’in sesini hatırlayan Bahar, çocuklarını kaçıran adamın o olduğunu anlar. Her şeyi parça parça hatırlayan Bahar, bu işin içinde Pırıl’ın da olduğunun farkına varır ve ona asla unutamayacağı bir ders verir. Ama bu dersi verirken ona verdiği sözü de tutmayacaktır. Çünkü Bahar’ın hayatta tek affedemeyeceği şey birinin çocuklarına zarar verme düşüncesidir. Pırıl’ın ve Münir’in planlarını öğrenen Sarp ise deliye döner ve artık onları hayatında istemediğini söyler. Ama Pırıl, Bahar’ın tüm suçlamalarını kabul edecek midir? Sarp’ın Ali ve Ömer hakkındaki konuşması ise akıllara başka bir soru getirecektir. Ali ve Ömer gerçekten Sarp’ın çocukları mı? Artık evini ve ailesini çok özleyen Bahar onlara ulaşmanın bir yolunu bulur. Beklenmedik bir kişinin Bahar’a cevap vermesiyle işler iyice karışacaktır.

40.Bölüm

Şirin’in ilik vermesiyle sağlığına kavuşan Bahar evine döner. Eski mutlu ve sağlıklı günlerine dönmesiyle birlikte de bir fırsat yaratıp Arif ile nişanlandıklarını Nisan’a anlatmak ister. Peki, Nisan bu duruma ne tepki verecektir? Sarp’ı bulmaya çalışan Nezir, sonunda amacına ulaşacak mıdır? Bahar’ın yaşadığını bile bile artık onu görmeden duramayan Sarp, Bahar’ın karşısına çıkmaya karar verir.

38. Bölüm

Bahar’a ilik vermeyi kabul eden Şirin’i Sarp’ın nasıl ikna ettiği merak konusudur. Şirin ise iliği vermeyi kabul etmesine rağmen Bahar’ı huzursuz etmek için elinden geleni yapar. Sarp’ın, kardeşiyle bir ilişkileri olduğunu bilme düşüncesi bile Bahar’ın mahvolmasına sebep olurken, Şirin bir adım daha ileriye gider. Bahar’dan Sarp’ın yaşadığını gizlemek ise Arif’i içten içe rahatsız etmeye başlar.

37.Bölüm

Çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içinde olan Sarp, Bahar’ı görmek için de heyecanlıdır. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar’ın tek umudunun Şirin olduğunu öğrenen Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir.

KADIN DİZİSİ

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk(4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde kalbinin de onunla birlikte gülümseyeceğine inanır.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, salı günleri 20.00'da FOX’ta yayınlanıyor.

KÜNYESİ


YAPIMCI: FATİH AKSOY – FARUK BAYHAN
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ
SENARYO: HANDE ALTAYLI
MÜZİK: CEM TUNCER
UYGULAYICI YAPIMCI: SUZAN SÜMELİ
TÜR: DRAM

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986, İstanbul’da doğmuştur.İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu.Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı.

Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada’yı canlandırmaktaydı. Bu dizide beş bölüm oynadı.

Show Tv’de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Ayrıca 2010’da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırmaktaydı.Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer’i canlandırdı.

ATV’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul’da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.

Kayıp filminde de rol almıştır. Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır. Buğra Gülsoy ile Acı Tatlı Ekşi filminde başrolde oynamıştır. Güzel oyuncu şuan Kadın dizisinde başrolde oynamaktadır.

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlardır. 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır.

Caner Cindoruk kimdir?

1980 yılında, Adana'da doğdu. Babası Zafer Doruk'dur. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici ve yönetmen görevlerinde bulundu.
Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü'nü almış üretken bir öykü yazarı olanZafer Doruk'dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti. Hiçbir iş ağır gelmedi ona bu uğurda. Çıraklığını çay getirerek yaptı. Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse 'Fehim Paşa Konağı'ndaki 'Yusuf'tu.

1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev aldı.

2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul'a geldi.

2006 yılında, Benelminel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmdeÖzgü Namal ile ilk defa çalışma şansını elde etti. 2008 yılında ise Kelebekfilminde rol aldı.

2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk, 2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümüdizilerinde rol aldı. Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü.

Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal'in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı, dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal'dır. 2009yılında Kanal D'de yayına başlayan "Hanımın Çiftliği" dizisinde tanışıp aşık olduğuEbru Özkan ile 5 yıl birlikte yaşadı.

2012 yılında Ebru Özkan ile birlikte rol aldığı "Pandaların Hikayesi" adlı tiyatro oyununda oynadı.

2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi'nin "Gergedan Mevsimi" filmindeYılmaz Erdoğan ve Monica Bellucci'yle oynadı.

İstanbul Moda'da oturan Caner Cindoruk, özel hayatında salaş giyinmeyi çok seviyor.

2015 yılında Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in çektiği ve başrollerde Tuba Büyüküstün, Caner Cindoruk, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Devrim Yakutve Yavuz Bingöl'ün oynadığı "Dar Elbise" adlı sinema filminde oynadı. Canan Ergüder'de bu filmde bir rol almıştı.

Oynadığı Tiyatro Oyunları:

Fehim Paşa Konağı,
Yalancı Aranıyor,
Kaktüs Kumpanya,
Soyut Padişah,
Komşu Köyün Delisi,
Yeşil Papağan Limited,
Ada,
Hayvan Çiftliği,
Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı,
Kuğular Şarkı Söylemez,
Uçurtmanın Kuyruğu.
2012 - Pandaların Hikâyesi

Yönettiği Tiyatro Oyunları:

Ada,
Hayvan Çiftliği,
Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı,
Kuğular Şarkı Söylemez.

Oynadığı Film ve Diziler :

2015 - Dar Elbise (Sinema Filmi)
2014 - Çalsın Sazlar (Sinema Filmi)
2013 - Aramızda Kalsın
2013 - Ateş Altında Aşk
2012 - Yabancı
2012 - Gergedan Mevsimi
2012 - Elveda Katya
2011 - Firar
2009-2010 - Hanımın Çiftliği
2008 - Kelebek
2008 - Geç Gelen Bahar
2008 - Yaprak Dökümü
2007 - Kara Güneş
2006 - Beynelmilel

YORUMLAR
  Reyting rekorları kıran söz dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri
Reyting rekorları kıran söz dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri