A24.com.tr » magazin » İzmir Marşı'na küfür eden 'Ganyotçu'ya kötü haber

İzmir Marşı'na küfür eden 'Ganyotçu'ya kötü haber

İzmir Marşı'na küfür eden 'Ganyotçu'ya kötü haber

Kolpaçino filmideki 'Ganyotçu' rolüyle tanınan oyuncu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na küfür ettiği görüntülere tepki yağıyordu. Olay sonrası harekete geçen TRT, konuyla ilgili flaş bir adım attı.

Bir araba yolculuğunda İzmir Marşı’na ve değerlere açıkça küfreden Ebubekir Öztürk’e tepki bitmiyor. Komedyen Şafak Sezer’in teşvikiyle Kolpaçino’da canlandırdığı ‘Ganyotçu’ karakteriyle ünlenen Öztürk’e sadece yurttaşlar değil, sanat camiası da tepkili.

DİZİDEN KOVULDU

Son olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol alan Öztürk’e bir tepki de yapım şirketinden geldi. Dizinin yapım şirketi Es Film, Sozcu.com.tr’ye yaptığı açıklamada büyük tepki çeken Ebubekir Öztürk ile ilişkilerini kestiklerini ve yollarını ayırdıklarını söyledi.

İLGİLİ HABER Ebubekir Öztürk (Kolpaçino-Ganyotçu) kimdir? İzmir Marşı küfür sansürsüz video Ebubekir Öztürk (Kolpaçino-Ganyotçu) kimdir? İzmir Marşı küfür sansürsüz video

Ebubekir Öztürk ve arkadaşlarının, araba yolculuğunda “İzmir'in dağlarının …… koyayım. Yaşa Recep Tayyip Erdoğan yaşa. Adın yazılacak referanduma” şeklinde bağırmasının ortaya çıkması üzerine başta İzmirliler olmak üzere tüm Türkiye'den tepki yağmıştı. 

YORUMLAR
  Antik Mısır'ın 4 bin yıllık gizemi çözüldü
Antik Mısır'ın 4 bin yıllık gizemi çözüldü