A24.com.tr » magazin » Ebubekir Öztürk (Kolpaçino-Ganyotçu) kimdir? İzmir Marşı küfür sansürsüz video

Ebubekir Öztürk (Kolpaçino-Ganyotçu) kimdir? İzmir Marşı küfür sansürsüz video

Ebubekir Öztürk (Kolpaçino-Ganyotçu) kimdir? İzmir Marşı küfür sansürsüz video

Kolpaçino filminde rol aldığı 'Ganyotçu' karakteriyle akıllarda yer edinen oyuncu Ebubekir Öztürk'ün arkadaşlarıyla bir arabanın içinde İzmir Marşı'na küfür ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Şafak Sezer'in Kolpaçino filmlerinde oynadığı 'Ganyotçu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ebubekir Öztürk'ün, 'İzmir Marşı'na küfrettiği anların videosu ortaya çıktı.

"İZMİR'İN DAĞLARININ ... KOYAYIM"

Bir otomobilde 'İzmir Marşı'nı söyleyen Öztürk ve arkadaşları, marştaki 'İzmir'in dağlarında çiçekler açar' sözlerini 'İzmir'in dağlarının ... koyayım' şeklinde değiştirmişler.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Öztürk ve arkadaşlarının yaklaşık bir ay önce çekildiği tahmin edilen video sosyal medyaya düştü. Öztürk ve arkadaşlarının Milli Mücadele dönemiyle özdeşleşen marşta yaptıkları hakaret içeren değişim, sosyal medya büyük tepki topladı.

Ebubekir Öztürk kimdir?

Aslen Kafkas göçmeni olan Öztürk'ün ailesi il olarak Ağrı'ya yerleşmiştir. Ailesi 1965 yılında Ağrı'dan İstanbul ili Eyüp ilçesine göç etmiştir. Askerliğini Şırnak'ta yapan Öztürk, bir çatışmada yaralanmıştır. Şafak Sezer'in asker arkadaşı olan bir kişi sayesinde Sezer ile tanışan Öztürk, onun 1998 yılından itibaren şoförlüğünü yapmaya başlamıştır. Hafızlık ve oyuncu Şafak Sezer'in şoförlüğünü yapan Öztürk, şoförlük yaptığı esnada Sezer tarafından Kutsal Damacana filminde oynamaya ikna oldu. Daha sonra yine Sezer'in başrolünü oynadığı Kolpaçino ve devam filmi Kolpaçino Bomba filmlerinde Ganyotçu rolünü oynadı. 2010 yılında da, yine Şafak Sezer ile birlikte Hanımeli Sokağı isimli televizyon dizisinde Ali Kunduz karakterini canlandırdı.

Televizyon

Hanımeli Sokağı (TV dizisi) (2010) Ali Kunduz
Türk Malı (2010)
Dedemin Dolabı (TV dizisi) (2012)
Polis Hikayeleri (TV dizisi) (2012)
Köstebekgiller (TV dizisi) 2013
Pirdino (TV dizisi) (2014) Şimşek
Filinta (TV dizisi) (2015) Bekri

YORUMLAR
  Sıla'nın 9 ayda yaşadığı akıl almaz değişim
Sıla'nın 9 ayda yaşadığı akıl almaz değişim