A24.com.tr » kültür-sanat » İyi Müzik, İyi Yemek ve İyi Kokteyllerle Ruhunu Tamir Et!

İyi Müzik, İyi Yemek ve İyi Kokteyllerle Ruhunu Tamir Et!

İyi Müzik, İyi Yemek ve İyi Kokteyllerle Ruhunu Tamir Et!

Sinem Aydıner 7 Ekim Cuma akşamı muhteşem repertuvarıyla Tamirane Akasya sahnesinde!

Tamirane Akasya sahnesi, yeni sezonda da birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Blues’dan Funk’a, Pop’tan Rock’a geniş bir yelpazesi olan Sinem Aydıner Türkçe, İngilizce ve Fransızca şarkılardan oluşan repertuvarıyla 7 Ekim Cuma akşamı Anadolu yakasının sevilen sahnelerinden Tamirane Akasya sahnesine ilk kez konuk oluyor.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Türkiye’nin önemli opera sanatçıları Müveddet Günbay ve Altan Günbay’ın torunu olarak müziğin ve sahne sanatlarının içinde büyüyen, müzik eğitimine 5 yaşından itibaren başladığı piyano dersleri ile adım atan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Bölümü’nün mezun olan Sinem Aydıner Tamirane sahnesine ilk kez konuk oluyor.

2007 yılında başladığı sahne hayatında Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok müzikalde rol alan, 2017 yılında kazandığı Hogeschool voor de Kungsten Utrecht Jazz & Pop Vokal bölümünden mezun olmasının ardından kendi bestelerinden oluşan ilk EP’si ‘Orient Express’i geçtiğimiz Mayıs ayında yayınlayan Sinem Aydıner, Türkçe, İngilizce ve Fransızca şarkılardan oluşan renkli repertuvarıyla 7 Ekim Cuma akşamı Tamirane Akasya sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Dünya mutfağından farklı lezzetleri, en özel şekilde hazırlayan, açıldığı günden bu yana misafirlerine kaliteli, keyifli ve rahat bir eğlence deneyimi sunan Tamirane’de hem lezzetli ve taze yemeklerin hem iyi müziğin tadını çıkarmak, Blues’dan Funk’a, Pop’tan Rock’a, Türkçe, İngilizce ve Fransızca birçok şarkının yer aldığı renkli repertuvarıyla Sinem Aydıner’in performansını kaçırmamak için 7 Ekim Cuma akşamına rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Tarih: 7 Ekim 2022, Cuma

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

YORUMLAR
  Reuters 2017 yılın en iyi 100 fotoğrafını yayınladı...
Reuters 2017 yılın en iyi 100 fotoğrafını yayınladı...