A24.com.tr » ajanda » İTO'dan Savunma Sanayi Tedarikçi Günleri

İTO'dan Savunma Sanayi Tedarikçi Günleri

İTO'dan Savunma Sanayi Tedarikçi Günleri

İTO bünyesinde faaliyet gösteren Yan Sanayi Borsası, üyelerinin yurtiçi ve yurtdışında rekabetçiliğini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul Ticaret Odası Proje ve iş Geliştirme Müdürlüğü Yan Sanayi Borsası Birimi'nden yapılan yazılı açıklama:

İstanbul Ticaret Odası bünyesinde 33 yıldır faaliyet gösteren Yan Sanayi Borsası, üyelerinin yurtiçi ve yurtdışında rekabetçiliğini artırmaya yönelik çalışmalarına devam etmektedir. Bu çalışmalar arasında önemli bir yer tutan "Tedarikçi Günleri" organizasyonları, yerli ve yabancı ana sanayicilerle ülkemizdeki yan sanayi firmalarını birebir buluşturarak aralarında güçlü bağlar kurulmasını ve her iki taraf içinde müşteri portföylerinin gelişmesini sağlamaktadır.

Geçtiğimiz yıllarda Bosch, MTU, Schneider Electric, Harman, Hitachi Europe, Türk Traktör, Roketsan, Aselsan, Havelsan, Stm, Tusaş, BMC, Aspilsan, Karsan, Toyota Material Handling, Silverline, Proficool Fans, Autoliv, Gates Powertrain, Stackpole, Canon Bretagne, Continental, Schaeffler, Rolls Royce v.b. dünyanın önde gelen yerli ve yabancı küresel firmaları "Tedarikçi Günleri" organizasyonu için Odamıza gelmiştir.

Söz konusu faaliyetlerin bir devamı olarak 28 Kasım 2023 tarihinde Tusaş ve Roketsan, 29 Kasım 2023 tarihinde Aselsan, Havelsan ve Stm, 30 Kasım 2023 tarihinde ise Fnss satın alma yetkilileri ile "Savunma Sanayi Tedarikçi Günleri" etkinliği gerçekleştirilecektir.

Söz konusu organizasyon, firmanızın küresel ticarette daha etkin bir yer alması adına sizlere çok önemli bir fırsat sunmaktadır. Aselsan, Roketsan, Havelsan, Tusaş, Stm ve Fnss firmaları satın alma yetkilileri ile yüz yüze görüşmek istemeniz halinde, 29 Eylül 2023 Cuma gününe kadar başvuru yapabilirsiniz.

İstanbul Ticaret Odası

YORUMLAR
  Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini sosyal medyadan verdi...
Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini sosyal medyadan verdi...