A24.com.tr » medya » İsmail Küçükkaya kimdir nereli kaç yaşında

İsmail Küçükkaya kimdir nereli kaç yaşında

İsmail Küçükkaya kimdir nereli kaç yaşında

Türkiye'nin merakla beklediği seçim sonuçları dün akşam belli oldu. Günün en çok konuşulan ekran yüzlerinin başında ise Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya oldu.

Fox TV'de sahab haberlerini sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, dün akşam meslektaşı Fatih Portakal ile birlikte sundukları seçim yayınıyla Türkiye'nin gündemindeydi.

Öyle ki bu ikili, seçim akşamı televizyon ekranında en fazla izlenme oranını elde etti.

Özellikle İsmail Küçükkaya, telefonla kendisini arayan CHP'li isimlerle konuşma tarzı ve seçim sonuçlarını aktarırkenki tavrıyla sosyal medyada yoğun şekilde eleştirildi.

Gecenin sonunda ise herkesin nerede olduğunu merak ettiği Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İsmail küçükkaya'ya WhatsApp'tan mesaj atarak seçimi Erdoğan'ın kazandığını kabul etti.

İsmail Küçükkaya da İnce'nin bu mesajını izleyicilere duyurmayı ihmal etmedi. Ancak Küçükkaya bu hareketiyle de bu kez Muharrem İnce'nin tepkisini çekti.

İLGİLİ HABER Muharrem İnce'nin mesaj tepkisine İsmail Küçükkaya'dan yanıt geldi Muharrem İnce'nin mesaj tepkisine İsmail Küçükkaya'dan yanıt geldi

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi'nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV'de "Çalar Saat" adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında "Cumhuriyetimizi Dair" ve 2012 yılında "Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı" adlı iki kitap yazmıştır.

Gazeteci İsmail Küçükkaya 10 Temmuz 2016'da evlendi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, Samsun'da görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile dünyaevine girdi.

İLGİLİ HABER Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın seçim yayınına büyük tepki Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın seçim yayınına büyük tepki

YORUMLAR
  11 Eylül Saldırılarının 16. Yılında hiç yayınlanmamış kareler basın ile paylaşıldı...
11 Eylül Saldırılarının 16. Yılında hiç yayınlanmamış kareler basın ile paylaşıldı...