A24.com.tr » dizi haber » İkimizin Yerine 281 bölüm izle | ikimizin yerine son bölüm izle kanal 7 full hd

İkimizin Yerine 281 bölüm izle | ikimizin yerine son bölüm izle kanal 7 full hd

İkimizin Yerine 281 bölüm izle | ikimizin yerine son bölüm izle kanal 7 full hd

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, 281. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İkimizin Yerine 281 bölüm izle mek isteyenler için son bölümün tekrarı haberimizde...

İkimizin Yerine 281 bölüm izle | Kanal 7'de ekrana gelen İkimizin Yerine adlı Hint dizisi, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Dizinin sevenleri, 281. bölüm tekrarını izlemek için bölüm tekrarını arıyor. İşte ayrıntılar...

Kanal 7’nin günlük Hint dizisi İkimizin Yerine 15 Haziran Cumartesi günü yayınlanan son bölümü 281. bölümüyle ekrandaydı.

İkimizin Yerine’de Shiv Anandi için bir sürpriz hazırlar. Anandi’nin evinin önüne ışıklarla ‘Mutlu Diwali Bayramı’ yazan Shiv, onu çok mutlu eder. Bu bayram Anandi için oldukça özeldir.

İKİMİZİN YERİNE 281. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diwali Bayramı’nda Jedsar çiçeklerle süslenir ve aile bireyleri geleneksel kıyafetlerini giyer. Shiv’in kız kardeşi Sanchi de ailesini görmek ve Anandi’yle tanışmak için Jedsar’a gelir. Anandi’den hoşlanmayan Sanchi, ona küçümseyerek bakıp, her fırsatta eleştirir. Köylüler eve gelip Jagdish adına bir hediye getirdiklerinde işin rengi değişir. Anandi’ye karşı önyargılı olan Sanchi, Jagdish’in kim olduğunu öğrendiğinde ne yapacak?

İKİMİZİN YERİNE 281. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti
Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti