A24.com.tr » şans oyunları » İddaa sistem nasıl oynanır - İddaa sistem tüyoları

İddaa sistem nasıl oynanır - İddaa sistem tüyoları

İddaa sistem nasıl oynanır - İddaa sistem tüyoları

Dünyada milyonlarca kişinin gelir kapısı haline getirdiği İddaa büyük meblağların uğrak noktası haline gelirken sadece zevk için oynayanların sayısı da yadırganmayacak derecede. Peki sistem nedir?

 İddaa'da sistem kuponu nasıl yapılır, Sistem kupon nedir, nasıl oynanır?

Sistem, tahminde bulunduğunuz maçların içinden yanılma imkanı tanıyarak kazanma şansınızı artıran bir özelliktir. Sistem oynadığınızda oynadığınız maç sayısı ve seçtiğiniz sistem dahilinde, kuponunuzda birden fazla kolon oluşturulur. Üretilen kolonların içinden doğru tahmin edilmiş olanlar ikramiye kazanır.

Örneğin 5 maça tahminde bulundunuz. 4 doğru tahmininiz olsa bile kazanmak için Sistem Alanı’nda 4’ü işaretliyorsunuz.

Sistem Tablosu’na bakarak 5 farklı kolon oluşturduğunuzu görüyorsunuz. Kupon bedeliniz: Üretilen kolon sayısı x Kolon bedeli: 5 x 1 TL= 5 TL olur.

Oynadığınız bu kuponda, Sistem Alanı’nda 4’ü işaretleyerek 4’lü maçlardan oluşan 5 farklı kolon oluşturmuş oluyorsunuz. Bu maçlardan 1 tanesini doğru tahmin edemeseniz bile Sistem Alanı’nda 4’ü işaretlediğiniz için yine de kazanıyorsunuz. Diyelim ki oynadığınız bu kuponda tahminde bulunduğunuz maçların oranları ve sonuçları da (1 - 0 - 2 cinsinden) aşağıdaki gibi olsun:

İçerisinde 246 kodlu maç olan kolonlar kaybeder. Kazanan kolon sarı renkle belirtilmiştir.

Kazancınızı şu şekilde hesaplıyorsunuz: Kazanan kolon bedeli x Doğru tahmin edilen maçların oranları: 1 TL x 1,35 x 2,10 x 3,20 x 1,50= 13,61 TL Unutmayın, bu kuponda Sistem Alanı’nda 4’ü işaretlemeseydiniz kazanamayacaktınız.

Kupondaki Sistem Alanı’nda yer alan Mm nedir?
Sistem alanında Mm işaretlemek sadece banko olarak seçilen maçları içerecek bir kolon üretilmesi ya da kuponda banko olmaması durumunda Sistem 12 anlamına gelir.

 

YORUMLAR
  Arda Turan'ın yeni oyuncağı servet değerinde... İşte ünlü isimlerin milyon dolar değerindeki otomobilleri
Arda Turan'ın yeni oyuncağı servet değerinde... İşte ünlü isimlerin milyon dolar değerindeki otomobilleri