A24.com.tr » magazin » Hercai Gül (Ebrar Demirbilek) kimdir? Ebrar Demirbilek kaç yaşında nereli?

Hercai Gül (Ebrar Demirbilek) kimdir? Ebrar Demirbilek kaç yaşında nereli?

Hercai Gül (Ebrar Demirbilek) kimdir? Ebrar Demirbilek kaç yaşında nereli?

Show TV'nin ilgiyle izlenen programı Çocuktan Al Haberi ile tanınan ve şimdilerde Hercai dizisinde Gül karakterini canlandıran kutu bebek Ebrar Demirbilek kimdir nereli kaç yaşında?

Hercai Gül kimdir? Hercai dizisindeki Gül Şadoğlu kaç yaşında? Hercai dizisinde Gül karakterini canlandıran sevimli oyuncu Ebrar Demirbilek kimdir nereli kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mavi gözleri ve yemek tarifleri ile internette fenomen olan Ebrar'ın ismi de dikkat çekici. Ailesi merak konusu olan Ebrar'ın anne ve babası hayli mütevazi insanlar. Ebrar'ın hem annesi hem de babasının gözleri renkli. Annesi Ebrar'ın kendi bebekliğine çok benzediğini söylüyor. Ebrar'ın bir de Side isminde ablası var ancak hiç benzemiyorlar.

EBRAR DEMİRBİLEK KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Ebrar'ın tam ismi Ebrar Alya Demirbilek. 3 yaşında olan Ebrar göz rengini hem annesinden hem de babasından almış. Çünkü her ikisinin de gözleri renkli. 30 Eylül 2014 doğumlu olan Ebrar'ın annesi ev kadını. Babası ise bir butik işletiyor.

Ebrar'ın kendisinden hayli büyük olan bir ablası da var. İsmi de Sude Demirbilek. Ancak Ebrar ile Sude birbirinden gece ile gündüz kadar farklı. Ebrar sarışın mavi gözlü Sude ise esmer güzeli.

Ebrar'ı herkes Show TV'deki çocuktan al haberi programındaki bilmiş konuşmaları ile tanıdı. Videoları kısa sürede tık rekoru kırarken Ebrar da geniş bir hayran kitlesi edindi.

Ebrar'ı anne ve babası Çocuktan Al Haberi programından çok önce setlerle ve dizilerle tanıştırmış. Ebrar daha 6 aylıkken dizilerde oynamaya başlamış.

Hercai dizisindeki rolü

Hazar Şadoğlu’nun akıllı ve tatlı kızıdır. Ablası Reyyan’ı çok sever.

Ebrar ne demek anlamı ne?

Ebrar kelimesi Arapça kökenlidir. Ebrar, bütün iyi hasletleri kendilerinde toplayan, sağlam bir itikada sahip olan, doğru sözlü demektir. Ebrar unisex bir isimdir. Yani hem erkek ismi hem kız ismi olarak konulur. Kur'an da geçen Ebrar'ın sözlükte iki anlamı var; 1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar demektir. 

YORUMLAR
  Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı
Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı