A24.com.tr » dizi haber » Hercai 14 bölüm izle | Hercai son bölüm full izle atv tek parça

Hercai 14 bölüm izle | Hercai son bölüm full izle atv tek parça

Hercai 14 bölüm izle | Hercai son bölüm full izle atv tek parça

Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai, yeni sezona başladı. Dizi 27 Eylül'de 14. bölümle ekrana geldi. Hercai son bölümden neler oldu? Hercai 14. bölüm izlemek isteyenler için video haberimizde...

Hercai son bölüm izle | ATV ekranlarında başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı Hercai dizisi, 27 Eylül Cuma akşamı 14. bölümüyle yeni sezonun ikinci bölümüyle ekrana geldi ve izleyicilerin büyük ilgisini gördü. Peki Hercai dizisinin son bölümünde neler oldu? Hercai 14. bölüm tekrarı ne zaman? Hercai 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 14. bölüm izlemek isteyenler dizinin son bölümüne haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilir.

HERCAİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Hazar'ın kızını korumak için verdiği savaşa rağmen Reyyan'ın evlilik kararı Şadoğlu ailesine bomba gibi düşer. Hazar, Reyyan'ın verdiği karara inanmak istemez. Tüm aile Reyyan'ı gözden çıkarmışken Zehra ve Hazar bir kere daha Reyyan için harekete geçer. Diğer yandan Miran'ın evlilik kararı Azize'nin 27 yıldır planladığı intikamın değişmesine neden olur. Yaşanan olaylar iki aile arasında yeni bir savaşın kapılarını mı açacak yoksa hiç beklenmedik bir karar tüm dengelerin değişmesine mi neden olacak? Miran ve Reyyan karşılarına çıkan engellere rağmen mutlu sona ulaşabilecek mi?

HERCAİ 14. BÖLÜM ZİLE (TIKLAYINIZ)

HERCAİ 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

 

YORUMLAR
  Ezgi Mola yaptığı canlı yayında fiziğine gelen eleştirilere isyan etti!
Ezgi Mola yaptığı canlı yayında fiziğine gelen eleştirilere isyan etti!